285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Жао ми што је овако испало за ДрКоа али то је што је 😣

Честитке Дестри, најбоља пјесма издања и занимљиво да сам одлучио на крају и то овако, 12-0...

Либерта, супер организација, послах пјесму коју једва нађох чисто да испоштујем иако ми је задатак био тежак, а на крају испушио хахахах

Pošto Destry94 nema prava organizacije još sledeće izdanje, imamo organizatora narednog izdanja.

Organizator 286. FSC-a je Pokahontas.

EwkNyR8.png

Na kraju je bilo moja 12ica pfa protiv moja 12ica finala. Svakako bi bio super pobednik. Obe ove pesme bi nekad poslao da se tako poklopilo i sigurno bi ispao da sam ja poslao😮‍💨

I meni je žao @Doctor Who, ovo je već drugo izdanje za redom da je baš blizu pobede čini mi se. Doći će kad tad.

Čestitke Libertà i Destry!! 👏👏

Za pobedničku pesmu je @Andrej primetio da refren dosta podseća na pesmu sa Sanrema 2006. kada smo organizovali zajednička gledanja i glasanja tokom covida.

Razočarao me je ovako loš plasman Tinteove pesme i generalno kvalitet pesama u finalu.

Neka neka sve je u redu !!!!1!!

trump friend GIF
Samo da napomenem da se šalim hahaha

Vidim da se Chapell smatra zicerom, ja vam mogu reći da sam relativno nedavno skontao koliko je ona popularna lol a znam joj par pesama kroz godine na koje sam nailazio. Tako da sam prezadovoljan plasmanom, pogotovo jer je s pesmom koju baš baš ali baš volim 😁

Hvala svima koji ste glasali!

Neka se Dodo kida, nije me briga, za njega me nije brigaaaaa

Osećam se kao da sam pobedio xD Od onakvog očaja do top 10, može samo maherka Maja Marijana. Drago mi je da je forumaši vole jer je i prošli put završila u top 10.

Chestitke Destriju. Čhestitke i Liberty na organiizaciji.
Proeski ne pobedi samo kad ga ja pošaljem, tada nonšalantno ispadne u polufinalu i to sa pobedničkom pesmom Srbovizije.

Čestitamo Destry 🙂🙂🙂🙂🙂

Liberta, sve je ispalo dobro iako možda nisi ovako planirao 🙂🙂🙂

Hteo bih posebno da se zahvalim Stefixu, Tetsujinu, dodou, zelenom i jednom i drugom Aleksi...

Takođe, hvala i ostalima 👍👍👍

Samo da napomenem da se šalim hahaha

Vidim da se Chapell smatra zicerom, ja vam mogu reći da sam relativno nedavno skontao koliko je ona popularna lol a znam joj par pesama kroz godine na koje sam nailazio. Tako da sam prezadovoljan plasmanom, pogotovo jer je s pesmom koju baš baš ali baš volim 😁

Hvala svima koji ste glasali!
Uf dobro je što si napomenuo da se šališ inače bih rekao da je zbog tebe ovaj grč u kvadricepsu

Back