285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Čestitke liberti na organizaciji, i Destryu na pobjedi

Još jedan loš rezultat za mene, tješim se da sam izbjegao bottom 5 🙏

Cestitke pobedniku @Destry94! 🤗
Cestitke i @libertà na organizacji! 😉
Ovo def nije bilo moje izdanje, razmisljao sam da li da se go rijavim, ali eto uspelo je i proslo i to nekako.

Kace nova tema?

Čestitam Destry prijatelju moj!
Toše je stvarno bio klasa, ali što je mnogo mnogo je 18.puta na fsc.
Radujem se izdanju kod Pokija, to uvek bude top, a eto i ovaj put ko prošle godine kad sam na odmoru.
Liberta imenjače bez stresa, ovo je samo igra, izdanje mi nije leglo, baš sam se mučio sa zadatkom i eto na kraju ispade mojih 12 za tebe. Darko je bio apsolutno neponovljiv i ovo mu je jedna od najboljih pesama.

Čestitke Destry na pobedi, iako od mene samo 1 poen u ovoj konkurenciji, ali zasluženo 👏 Čestitke liberti na organizaciji, na temi, zadacima, banerima, sadržaju i predstavljanju rezultata, iako nije išlo sve kao podmazano, nadam se da ćeš ponovo nekada organizovati... 👏👏 I izvini još jednom za ono sa Androgom 😆 I čestitke Maloj Marijani na top 10 👏

I meni je bilo teško naći pesmu koja je odgovarala zadatku koji sam dobio, iako zadatak ne deluje tako... Aquamarine je nešto što mi se u tom trenutku jedino donekle svidelo i što sam mogao da pošaljem... Svakako nisam očekivao finale, ali hvala svima koji su glasali u polufinalu, posebno izdvajam: Arsenic (12p) i JellyJelly (8p) 😇🙏

Last edited:
Ja kad sam video moj zadatak (LGBT), bio sam u fazonu ma lagano super, i pogledam po listi i jedino Chapell sam našao da je lezba 😂 nisam mogao previše da se udubljavam u istraživanje nečeg drugog

Za pobedničku pesmu je @Andrej primetio da refren dosta podseća na pesmu sa Sanrema 2006. kada smo organizovali zajednička gledanja i glasanja tokom covida.
Sada vidim da je i ova pesma bila na 52. FSC-u, da ju je poslala Ivana, ali je bila diskvalifikovana. A po poenima bi zauzela drugo mesto! Dakle, odlično guraju obe pesme na FSC-u sa deceniju i po razmaka. :D

Hvala svim glasačima za drugo mesto u polufinalu. Moglo je bolje u finalu, ali jbg, idemo dalje u Pohatan! :)

Hvala svima za poene za Tošeta! Nisam očekivao pobedu nikako i ako sam svestan da je slanje Tošeta generalno viđeno kao slanje zicera. Drago mi je da sam sa ovom pesmom pobedio jer me je zadatak poprilično namučio.

Prošlo izdanje nisam očekivao takav rezultat a i sada. Izgleda da najbolje prolazim kada ništa ne očekujem.

Najiskrenije sam mislio da će Bellen pobediti @Stefan28 i da jeste bilo bi potpuno zasluženo!

Mojih 12 poena za Chappel @Doctor Who čestitam na sjajnom rezultatu i eto mi se ne poklapamo uvek muzički ali mi je drago si baš ti poslao Chappel, oduvala je! Da si pobedio bilo bi mi jako drago jer je to ipak mojih 12 poena.

@liberta svaka čast izgurao si i ovo!

Vidimo se i slušamo se kod @Pokahontas biće žuraje!

Back