286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Moja zadnja podrumara. Bilo je 2k pregleda tad, sad ima 13k

Sećam se ovoga dobro. Bilo bi visoko od mene da je prošlo pošto sam bio suprotno pf.

Ovo meni zvuči ne kao podrumara već kao neki established hit. Čudi me da se nije probila pesma.

Tema mi odgovara, jer uglavnom saljem nesto nepoznato i skoro pa neprimetno. Jedino ovo ogranicenje datuma, tj. da se salje novije moze da me omete.
Generalno, ovde moze biti problem poslati pesmu staru par sati ili jedan dan i u trenutku prijave ima ispod 500 k, a da tokom prijava ili samog FSC-a premasi tu brojku veoma brzo. Mozda je bolje da je bilo neko ogranicenje da bude, recimo, pesma ne mladja 10 dana od pocetka prijava.

Jedno od mojih podrumara, koja i dan danas nema vise od 500k pregleda, a bila u TOP 10 je Nu Pagadi - Dying Words (195. FSC).

A moje omiljene podrumare koje sam otkrio (za moje pojmove su podrumare) su Ayliva (Nemacka) i Satellit (Rusija). I dan danas ih slusam, pratim.

Evo jedna legit podrumara koju sam slao, naravno finale videla nije.

Jao ovu si slao kod mene 🤣 Tad sam mislio da me namerno troluješ dok Mr Vlax nije poslao onu makedonsku dečju pesmicu pa je to još veći trol bio. Ako me sećanje služi bio si predzadnji u pf 🥲

Moj najgori plasman ikada bio je kod Nika na 142. fsc-u Kanada ako se ne varam 10 poena sveukupno. Ova mega podrumara ne znam jel peva i dalje u podzemnoj, al ona nakon 11 godina ima 3000 pregleda. Spot izgleda kao mešavina reklame za probiotik i biomed4, a ona je crna Božen Žumbor.

Jao ovu si slao kod mene 🤣 Tad sam mislio da me namerno troluješ dok Mr Vlax nije poslao onu makedonsku dečju pesmicu pa je to još veći trol bio. Ako me sećanje služi bio si predzadnji u pf 🥲

Nije trol bio hahahaha. Tad sam još verovao da će forum da zavoli podrum!

Back