I Polufinale
1. Vicco - Bailar Y Llorar - Solidan start, pesmica mi je baš legla, ima keči elemenata, pohvale za izlazak iz podruma.
2. Vanotek - Muddy Waters - Ovo bi solidno išlo u kolima da popuni prazninu dok tražim lokaciju i ne obraćam pažnju na pesmu, nije ona kategorija da pevam dok vozim.
3. Dolores - DISKOnekt - E ovo bih recimo slušao u kolima i pevušio, ne znam što razmišljam mnogo o kolima...Ali u svakom slučaju, lep đuskać.
4. J Kbello, JEDET - Llámame - Ja ovde čujem samo seks i vrlo je napeto, voza me letnja tenzija. Ispunjava očekivanja letnje pesme!
5. Henka - I'm A God - Juuu kakav prelaz. Mislim, odlično je, samo sam poprilično iznenađen prizorom koji treba da procesuiram.
6. BLACKBOOK - My Beautiful Witch -Uuuuu, a ovo što je tek dobro. Ovo je 1/1 što bih sebi pustio da sam znao da postoji.
7. tam - infierno - Prijajuće, vrlo onako tiha patnjica koja te tišti.
8. Thomas Headon - Strawberry Kisses - Pa i ovo ima svoju čar, ne mogu reći da sam do sada čuo lošu pesmu. Baš mi prijao vajb simpatične dvodolarke.
9. Grant Knoche - Talk - Odmah da kažem da je ova pesma pokidala! Baš me izvozalo, ne moram da dužim baš kida.
10. Jude York - Monaco - Ne mogu da verujem da i dalje nastavljamo za kidalica repertoarom, šta hoćete od mene??? Ne mogu da izmislim kritiku, moguće da sam preduvan samo.
11. Self Esteem - Prioritise Pleasure - I ovo ima svoju dobru priču, možda manje muzički da drži pažnju al ima držanje pažnje kroz koncept i spot.
12. FAST BOY, ClockClock - Born Again - Konačno neka pesma da mi bude tipa žuti semafor, da mi nije nešto specijalno. Hvala na takvom predahu.
13. Benjamin - Vanha minä vainaa - Muzički nije loše, ima tu nešto što mi se dopada al malo mi pažnja lutala iz nekog razloga i zamišljao sam one shock žvake da žvaćem.
14. Sophia - Alaska - Ova pesma kao da je bila potrebna da se pusti nakon gomile bučnih, svežina prskam Glade Microspray.
15. Macha Ravel - Lutkica - Skroz lepo i plemenito, prava podrumarska varijanta sintizajzer kod kuće i ona priča nešto nerazumno, ekstra može muzička podloga ono što mi treba.
16. Cynthia Erivo - Worst Of Me - Ovu ženu sam viđao samo na reels, nikad pre tog filma koji nisam ni gledao nisam čuo za nju. Zvuči kao svaka crkinja što peva, samo ima eto te elemente na licu i ćelava je. Pesma ne smeta u principu, al nije me lepo radila na kraju.
17. Aura Sova - Du-mă - Ovo je sve što mi je u životu trebalo! Bila je i u mom algoritmu zabeležena. Baš dobra pesma, podrumara u naletu!
18. Zorja - Sama - Pa i jeste Zorja definicija srpske podrumare, kao čuli su za nju al samo određen broj ljudi. Lepo voza njen glas, to je jedina suština ove pesme jer tekst je malo kao stare pesme Ivane Jordan. Celokupan utisak, odgovarajuće.
19. LEAP - Potions - Liči mi na strejt Luk Bleka ili još bolje onog Kanda Kondžu Nebojšu samo u mnogo prihvatljivijoj varijanti. Vajb koji upija.
20. Evangelia - Panáthemáse - Lepo me izmrdala gospođa!
21. Goblini - Idemo do kraja - Jako lepo što je tema protest, podržavam, no muzički mi ovakve stvari nisu interesantne.
22. Haiku Hands - Cool For You - Stvarno ne znam šta da očekujem od ovog polufinala, 87% pesama odlično. I vi ste tu.
II Polufinale
1. ILLENIUM & HAYLA - In My Arms (KREAM Remix) - Ovo je dobar edm, doduše malo predvidiv al radi posao jer ima taj drop koji te drži u neizvesnosti.
2. Petar Martić - Čekam te u bloku - Pa šta bih rekao, okej je ovo bilo nije da mi smetalo al nije mi impresivno, ovaj džez deo mi ok. Čisto da ima još neka pesma tu da ne budu sve super.
3. anaïs - Stephen King - Vrlo hipnotišuće, slatko i primamljivo. Jede mi se slatko posle ove pesme.
4. Asiah - Burned Out - Sve što vidim u ovom licu što gledam je baš ranjeni orao čija krila treba zalečiti. Šteta što ga ne gledamo u videu, al ovako daje na mašti.
5. CELIIN - Nasty Human - Isto mi konceptualno vizuelno super, al pesma mi nije nešto. Možda je samo trenutni utisak, to ćemo proveriti.
6. Nemahsis - Coloured Concrete - Pesma koja je bila u opticaju sad da se pošalje, al eto nije bilo suđeno. Kad nije meni, nek je tebi!
7. Alexandra Stan - Ya Halmi - Fascinantno mi je da je od pobednice FSC-a sa 300 mil pregleda pala na to da je podrumara sa trenutnih 81k. A pesma skroz balkansko orijentalni začin koji bi inače dosego veće preglede.
8. Matija Vitić - Tvoja baterija trči nisko -Zanimljivo, al nije me ubedilo da mi se dopada. Muzički prazno.
9. Amira Elfeky - Crossed The Line - Nije mi prijalo.
10. Lorien Testard - Simon, The Divergent Star - Ne znam zaista, al što zaista se ne porazmisli o pravilu da se instrumentali šalju samo ako je tematski određeno. I na esc-u moraju vokali.
11. Saya Noé - Megbolondítottál - Predivno mazno!
12. Stefanie Heinzmann - Power - Pesma zvuči dobro i moćno kako se zove, voza tenzija i puca.
13. Adnan Nezirov - Bez tebe ni mene nema - Juu kakav prelaz, skroz mi je mim hahaha. Nije da mi je odgovaralo trenutku.
14. Ella Collier - Upgrade - Baš dobra bengerica, video super sviđa mi se jeftina estetika s ukusom!
15. Matíja Woo - U Nekom Ludom Snu - I ovo je skroz odgovaralo vajbu koji sam tražio danas da osetim.
16. Rain Paris - Bullet - Iskidala, još jedna kidalačka pesma, ako se sećam bila je u prvom pf.
17. Lusaint - Remember Me - Pa kao lepo, al mene nije nešto impresioniralo. Nešto mi falilo, a pesma se opet rastegla.
18. Fordo - Nobody's Watching - E ova generika mi odlično legla!
19. Vizelj i Dzipsii - Zagrljaj - Pa nije mi se svidelo, nažalost.
20. King Isis - NVR RLLY - Ovo mi sklizlo u provaliju, nije mi se vajb dopao.
21. Luvcat - Lipstick - Liči na Sabrinicu u faci, ovako alternativuša. Lepa estetika i atmosfera pesme.
22. Svemirko - Ja te vodim do dna - Nostalgično dosadno.
23. KLER - Слова колючі - Ovo me lepo oplemenilo, tako sam se osećao.