288. FSC - Radio Whisky

Ti ko da pises ekriptiranu poruku partizanima na Manjači a ne zahvalu forumasima na finaletu sa plaze

Queen Elizabeth GIF

Malo sam bacio oko i ovo je najgori bodovni rezultat Rolexa ikad! 😳

U 130-ak učešća odlučili ste da je ovo naša najgora pjesma, što mi je tugica jer znao sam prije baš neke gluposti slat, po mom mišljenju daleko je ova pjesma od moje najgore, danas je u Rolexu proglašen dan žalosti 😢

Whisky, svaka čast na izuzetno lepoj i originalnoj prezentaciji rezultata! 👏 Jedina zamerka je što je za mene bila suviše brza, s obzirom da sam trenutno jako usporen sa kucanjem. 😆

Neće mi smetati zabrana alkohola (ona mi svakako važi jer sutra imam operaciju), ali ne kapiram čemu komentari i semafori koji su onako bili afirmativni, a na kraju flop za Crooked Colours?! 😵😵‍💫😟
Iz prvog polufinala je Ane Brun bila fantastična, a takođe i Alma i Alexya su zaslužile finale. Uzgred, ne znam da li su glasači imali nešto protiv izvođača na slovo A ovde?! Od 11 ispalih šest se zove na "A"!
Drugo polufinale mi je tek mutno. Za gotovo sve eliminisane pesme sam glasao, a prošli su mi samo 12 i 10! Jako čudno... Ispao je i moj prvi (zauzeti) predlog (Hypnotized). Nadam se da je makar neka dobra pesma ta što je Little Simz preuzela finale za (nepuni) poen.

Najgori bodovni rezultat saint stefanije je kad smo slali Desingericu al smo bili DF pa smo bili u finalu šta vam radim meni je lepou

Malo sam bacio oko i ovo je najgori bodovni rezultat Rolexa ikad! 😳

U 130-ak učešća odlučili ste da je ovo naša najgora pjesma, što mi je tugica jer znao sam prije baš neke gluposti slat, po mom mišljenju daleko je ova pjesma od moje najgore, danas je u Rolexu proglašen dan žalosti 😢
Kod mene se nije nista promenilo. Neinspirativna pesma za komentarisanje. Bez obzira da li mi se dopada ili ne. 😅

Ovako napamet, vidim da mi Ilmu i Niki niste pustili u finale koji su mi u TOP 3 svako u svom pf-u. 😕

Hvalaa ljudiii za finale 😍

Šteta za Ilmu, Teddija, Matiju i Almu, očekivao sam nekoga od njih u finalu :(

Sledeći forumaši nažalost nisu izborili finale

View attachment 36529
Iz drugog honorable mention: naravno Storm sa Nicky, kao da namerno bojkotujete svaki put :/ Becky, Alan Warker.
Nažalost sledeći forumaši nisu imali sreće, ovde je bilo veoma tesno oko crte

View attachment 36548
Bolje da su polufinala bila izmešana bilo bi mnogo efektnije, takođe se slažem da je prezentacija bila prebrza ali su mi se svidele animacije.

Stvarno predobre animacije za predstavljanje finalista 👏👏 Nismo stigli ranije da pohvalimo, bili smo u šoku zbog ispada 😢 Čestitke finalistima 👏👏

Nije mi ispalo mnogo poena, samo:

Crooked Colours - Love Language [7]
Sefa & Dr. Peacock - Trip to Serbia [3]
Alan Walker, Daya - Heart over Mind [1]

Jadna Naika, od vicešampionke pre stotinak FSCova do ... ovoga :(

Što se tiče mene i mog prolaska, samo ću reći - IMA BOGA!!!Ima!

Back