Ti ko da pises ekriptiranu poruku partizanima na Manjači a ne zahvalu forumasima na finaletu sa plaze
Ja biram da verujem da je to zabrana daljeg serviranja pića jer smo previše popiliMalo nam je što smo ispali nego još imamo i zabranu pića. Svashta. Predobra prezentacija inače.
Kod mene se nije nista promenilo. Neinspirativna pesma za komentarisanje. Bez obzira da li mi se dopada ili ne.Malo sam bacio oko i ovo je najgori bodovni rezultat Rolexa ikad!
U 130-ak učešća odlučili ste da je ovo naša najgora pjesma, što mi je tugica jer znao sam prije baš neke gluposti slat, po mom mišljenju daleko je ova pjesma od moje najgore, danas je u Rolexu proglašen dan žalosti![]()
Iz drugog honorable mention: naravno Storm sa Nicky, kao da namerno bojkotujete svaki put :/ Becky, Alan Warker.
Bolje da su polufinala bila izmešana bilo bi mnogo efektnije, takođe se slažem da je prezentacija bila prebrza ali su mi se svidele animacije.
Ruku na srce, Oh Mama joj je najjača pesma iz opusa, tako da mene ne čudi ispadak sad.Jadna Naika, od vicešampionke pre stotinak FSCova do ... ovoga![]()
3View attachment 36551
Znači pokušao da pošalje Hypnotized, prošle su mu one sa 12 i 10 poena, pa koliko je to pripalo meni onda?!