288. FSC - Radio Whisky

Isto sam i ja i tada hteo da šaljem. Očigledno da je pesma ukleta.

Ne znam zašto ljudi misle da sve što pošaljemo moramo baš toliko da volimo. A svakako sve zavisi od konkurencije.
Meni se eto malo smučilo toliko ispadanja sa pesmama koje volim na preko 130 učešća, naročito ove godine. 😏 Druga opcija koju sam poslao mi je svakako mnogo draža, pa je bolje što sam ispao sa njom.

Izvinjavam se ako je nekima priredba bila prebrza, uhvati me stres kad treba sve da prezentujem pa volim da prođe što bezbolnije i da ne razmišljam posle o tome!

Ako ste raspoloženi sutra uveče organizujemo finalno slušanje! 🎧

Očekivano za mene, tu negde oko granice. Nisam iznenađen, ali kako me odavno više ne interesuje plasman niti pucam na bilo kakve uspehe, mogu reći da sam zadovoljan. Ova Vokerova i Dajina pesma mi je bila među najslušanijima ove letnje sezone i baš mi je onako sela na ovu temu, lagani hladan viski chill i night drive vajb. Koliko vidim, ispali su mi Stomae (1p), Naïka (8) i Crooked Colours (7). Ove dve poslednje su posebno zaslužile finale, baš šteta. Iskreno, prvo pf nisam ljudski preslušao zbog nedostatka vremena, tako da se sada bacam na slušanje finala.

Glasali smo sinoć, veoma smo zadovoljni datim poenima jer su pesme dobre.

Hvala svima na ljubaznosti.

Izletele pjesme kojima smo udelili, i to 8p, 7p, 3p i 1p. Tužni smo zbog njih, ali i srećni zbog našega finaleta.

vesna-rivas.gif

Lepo je viskać prezentovao sve, nema šta. Hvala mu na tome.

U 23:15 krećemo sa WorldGuessr-om. To je igra u više u rundi, koja vas izbaci na neku random google maps lokaciju u svetu, i vaš zadatak je da kretanjem niz ulice na google mapi otkrijete za određeno vreme gde ste i kliknete na tu lokaciju na mapi. Gleda se udaljenost od tačne lokacije i te na koju ste kliknuli.

Link: https://www.worldguessr.com/

Kod da uđete u sobu (join party): 296168

U 23:15 krećemo sa WorldGuessr-om. To je igra u više u rundi, koja vas izbaci na neku random google maps lokaciju u svetu, i vaš zadatak je da kretanjem niz ulice na google mapi otkrijete za određeno vreme gde ste i kliknete na tu lokaciju na mapi. Gleda se udaljenost od tačne lokacije i te na koju ste kliknuli.

Link: https://www.worldguessr.com/

Kod da uđete u sobu (join party): 296168
Ju, na kraju pobedih (Guest #4054) :D

Možemo ovo da ponovimo!

Back