288. FSC - Radio Whisky

Čestitke pobjedniku, kao i organizatoru na inovativnoj temi. Nemojte da pizdite, mantrajte ja sam dobro i dišiiite duboko.

Hvala svima na petom mjestu za Miljenku Svemirdonku. Ovo je bilo totalno iznenađenje 😍😍

Ovako su presudili u katedri za Zorjanistiku:
12 p - Selin - LIGHTS OFF
10 p - Arilena Ara - Weightless
8 p - HUGEL x Topic x Arash feat. Daecolm - I Adore You
7 p - maNga - Bergüzarım
6 p - Katelyn Tarver - You Don't Know
5 p - Ceca - Kukavica
4 p - Dylan - Bad
3 p - Isac Elliot - Waiting Game
2 p -María José Llergo - Bien de Amores
1 p - Omar Apollo - Evergreen (You Didn’t Deserve Me At All)

----------------------------------------------------------------------
Čestitke Sivom na pobedi, pesma mi u ovoj konkurenciji nije bila za poene ali Nataša je očigledno nepobediva u ovoj fsc igrariji.🙏 Takođe, pohvale za @whisky i ovu fenomenalnu organizaciju.

Čestitke Sivi, odlična pjesma!

Whisky, sjajna organizacija, bravo! 👏👏👏

Čestitam NSTS! 👏
Ovakvo obožavanje lika i dela Nataše Bekvalac na forumu će mi uvek biti misterija. 😃
Stefiksova pesma mi je daleko bolja (5 poena), ali nije mogla da prođe na moj FSC jer je istu pevačicu relativno nedavno slao Androga (264. FSC).

Whisky, odlična je bila i finalna priredba i izuzetno zanimljiva. 👏

Čestitke Sivom, top 3 od mene, u poslednje vreme kao po sada već nekom običaju, bez poena. Ladno sam mogao Alexa Warrena do pošaljem na tron da sam mu dao 12 poena umesto 6, a to je lako moglo da se desi, jer sam baš dosta dugo tumbao poene top 5 pesmama. Sad mi je iskreno žao što nisam.
Destry i whisky baš skandalozno i neprihvatljivo nisko, bravo za divne pesme. ❤️

Bravo Viskasu na top organizaciji i Sivom na pobjedi, dobra pobjednička pjesma!!

Nataša ne pobjedi samo kad je ja pošaljem, vriska

Pa na sta se zalis? Ceca osmo mesto sa Kukavicom, a Natasa sa ovim smecem pobedila. Smesno i tuzno.
Pa definišite i napravite dva odvojena takmičenja. Ove godine u januaru imamo reviju pesama nataše bekvalac i drugih zicera. Prosto nisu u istoj kategoriji. Ako odlučimo svi da igramo isto slaćemo samo zicere i domaćiće. I čemu onda sve ovo? Odvojite po kategorijama.

Što se ograničenja tiče, meni je drago što je na ovom izdanju bilo jako malo istih jer me uglavnom ukanale prevelika ograničenja i zadaci (nikakva prozivka organizatorima, samo nisam imao sreće da me potrefi neki gdje mogu da šaljem nešto što baš baš slušam i volem)

Čestitke Sivom, top 3 od mene, u poslednje vreme kao po sada već nekom običaju, bez poena. Ladno sam mogao Alexa Warrena do pošaljem na tron da sam mu dao 12 poena umesto 6, a to je lako moglo da se desi, jer sam baš dosta dugo tumbao poene top 5 pesmama. Sad mi je iskreno žao što nisam.
Destry i whisky baš skandalozno i neprihvatljivo nisko, bravo za divne pesme. ❤️
I ja mislim da je Alex trebao biti pobednik, zato je i dobio 12

Paučica poživčanila i blokirala Natu B. na instaču. Skandal

Back