Pričalo se o tome više puta, al nema se uslova koliko sam razumeo.Pa mogli bi jednom da pricamo otvoreno. Vratite tu Srboviziju aman.
Neko da mi objasni šta je Srbovizija ako ga ne mrzi?Pa mogli bi jednom da pricamo otvoreno. Vratite tu Srboviziju aman.
Pa definišite i napravite dva odvojena takmičenja. Ove godine u januaru imamo reviju pesama nataše bekvalac i drugih zicera. Prosto nisu u istoj kategoriji. Ako odlučimo svi da igramo isto slaćemo samo zicere i domaćiće. I čemu onda sve ovo? Odvojite po kategorijama.Pa na sta se zalis? Ceca osmo mesto sa Kukavicom, a Natasa sa ovim smecem pobedila. Smesno i tuzno.
Mislim da bi "Diskretno" bila materijal za top 3.Ma šaljem Macu Diskreciju uskoro, mislim da je to materijal za top 10. Vreme je za sprdoviziju!
Ja sam jako srećna jer nisam očekivala ni finale, al ovo sad više nije pitanje samo mene. Prosto nije fer. I to je to.Paučica trenutno:
" od bola cvilim trnrm i ne govorim "
I ja mislim da je Alex trebao biti pobednik, zato je i dobio 12Čestitke Sivom, top 3 od mene, u poslednje vreme kao po sada već nekom običaju, bez poena. Ladno sam mogao Alexa Warrena do pošaljem na tron da sam mu dao 12 poena umesto 6, a to je lako moglo da se desi, jer sam baš dosta dugo tumbao poene top 5 pesmama. Sad mi je iskreno žao što nisam.
Destry i whisky baš skandalozno i neprihvatljivo nisko, bravo za divne pesme.![]()