288. FSC - Radio Whisky

Pa definišite i napravite dva odvojena takmičenja. Ove godine u januaru imamo reviju pesama nataše bekvalac i drugih zicera. Prosto nisu u istoj kategoriji. Ako odlučimo svi da igramo isto slaćemo samo zicere i domaćiće. I čemu onda sve ovo? Odvojite po kategorijama.
Pa ako je zicer, ne mora nuzno biti losa pesma; problem je sto uglavnom najveci mehdiokriteti uglavnom pobede, nebitno dal je zicer ili ne.

Neko da mi objasni šta je Srbovizija ako ga ne mrzi? 😅

Isto ovakvo takmičenje samo smo organičeni na slanje EX-YU izvođača, izuzimajući slovenački i makedonski jezik. Izvođači iz te dve zemlje mogu ukoliko pevaju na nekom od ostalih ex-yu jezika. :)

Čestitke @Nije sve tako sivo moja omiljena od Nataše pored “Mala leđa” i “Poker u dvoje”. Stefix mi je bio favorit sa Mariom, pesma me je hipnotisala totalno. Dadoh Nataši 12 u finalu a Marii 10, da sam obrnuo ne bi Sivi pobedio, eto toliko razlike. Solidno izdanje mada mi je zbog žanrova bilo jednolično poprilično. Čestitke @whisky na organizaciji. Prezadovoljan 12 - im mestom, hvala svima za lepe komentare za Selin 🩷

Čestitam NSTS! 👏
Ovakvo obožavanje lika i dela Nataše Bekvalac na forumu će mi uvek biti misterija. 😃
Stefiksova pesma mi je daleko bolja (5 poena), ali nije mogla da prođe na moj FSC jer je istu pevačicu relativno nedavno slao Androga (264. FSC).

Whisky, odlična je bila i finalna priredba i izuzetno zanimljiva. 👏
Jbt život sad tek skontah da sam je slao, da nisi napisao na pamet mi ne bi palo 🤣 Ne verujem

Isto ovakvo takmičenje samo smo organičeni na slanje EX-YU izvođača, izuzimajući slovenački i makedonski jezik. Izvođači iz te dve zemlje mogu ukoliko pevaju na nekom od ostalih ex-yu jezika. :)
Zvuči zanimljivo. Hvala na objašnjenju Ivana. 🙂

Volim Natinu pesmu, ali da se ne lažemo, zadnjih godinu dana uglavnom imamo neinspirativne pobedničke pesme. FSC pre nekoliko godina i ovaj sad FSC nebo i zemlja.
Čestitke Sivom na pobedi i viskiju na odličnoj organizaciji 👌

Rešenje je vrlo jednostavno - zabraniti domaće pesme na FSCU i tačka ili ograničiti da ne mogu da se šalju izvođači koji su bili x puta. Neće se svima svideti ni jedno ni drugo rešenje ali nije toliko komplikovano. Može i ono treće. Ako ti se ne sviđa ne glasaj.

Nema potrebe nervirati se zbog igre. Ja ću nastavljati da šaljem i podrume a poslaću i zicer ako mi se šalje. Sve je to igra. Ako pravila treba da se menjaju i to je sve legitimna stvar i tada ću se igrati po pravilima.

Takvi su trendovi ove godine i nema potrebe za dodatnim ograničenjima za domaće izvođače. I Ceca i Baklava su se baš dobro uklopile u ovaj FSC.

Nataša Bekvalac da ima 2 fsc pobjede u godini je nešto što sam mislio da nikad neću reći! 😳

Čestitke Sivom, pobjednička pjesma mi je bezveze, složit ću se s Paučicom da kad nema ograničenja uglavnom pobjeđuju ziceri, tome smo posebno svjedoci ove godine, što nekima(pa i meni) može bit dosadno, pogotovo ako su neke domaće pjesme u pitanju koje smo čuli milijun puta, ali tako je kako je, definitivno je ova godina najgora što se tiče pobjednika, zicer za zicerom i tako u nedogled dok ne pocrkamo

A i slažem se s idejom da se vrati Srbovizija! 🙏

Ljudi koji su mi voleli pesmu nisu bili samnom u pf-u, šteta. Hvala svima na glasovima za Alana i Dayu, vidim da sam dobio poene od čak 15 od 21 forumaša u pf-u, što je stvarno super.

Ljudi koji su mi voleli pesmu nisu bili samnom u pf-u, šteta. Hvala svima na glasovima za Alana i Dayu, vidim da sam dobio poene od čak 15 od 21 forumaša u pf-u, što je stvarno super.

Bili smo suprotno pf ali dobio bi poene da smo bili isto pf.

Isto važi i za Filhijevu pesmu i još par pesama dobrih iz tog polufinala se nije plasiralo u finale.

Iskreno, mislim da nije trebalo razdvajati polufinala po kategorijama toplog i hladnog viskija. Rezultati bi sigurno bili mnogo drugačiji, a same pesme bi se više istakle pojedinačno, ovako su se utopile u jednoličnosti i žanrovskoj sličnosti. Eto, sem toga, po mom mišljenju, organizacija je bila perfektna.

Back