288. FSC - Radio Whisky

Mnogo gorih pobednika je bilo, ostavite ovu ženu i pesmu 😆
A šta bi srbovizija u ovom slučaju rešila?
Pesma je poslata u okviru hladnog viskija gde se sasvim uklopila, znam je i meni je pesma lepa, ali šta treba da kažem ajde ti na srboviziju idi i 0 da joj dam zato što postoji srbovizija?
Npr?

Hvala forumaši! 🥰
Čekao sam skoro 15 godina da ponovo pobedim na FSC i evo sad u istoj godini dva puta. 🤣
Neće biti tema Ja Volim Srbiju 2, nema potrebe za brigom.. 🤣
Organizaciju prihvatam i družimo se ponovo kod mene, planirao sam da se prijavim krajem Septembra ili u Oktobru tako da je ovo taman malo ranije.
Uskoro jedam hint za temu koja će biti nešto kasnije večeras otvorena. 😉

Žao mi je što su malo pomešani utisci, ali ostaću neutralan kao organizator.

Glasovi su takvi kakvi su, znamo se svi veoma dobro i ko kakav ukus ima. Koliko se sećam, u većini slučajeva ziceri ostvare dobar plasman, ali nisu uvek pobedili. Recimo sad iz glave setim se Chode sa Grše, cinque sa Stojom, Ro sa In Vivo, ja sa Milicom itd.

U ovom slučaju zicer je dobio najveću podršku i ponekad moraju i oni pobediti. Svakako mi je drago što će ovaj ishod pokrenuti pitanje povratka Srbovizije.

Tema je bila veoma otvorena, a ipak dosta žanrova se nije pojavilo. Nekako je većina po difoltu ušla u svoju zonu komfora bez da istražujemo mnogo i to je po meni potpuno u redu!

Što se tiče podele u pf po zadacima, predložio sam upravi foruma tu ideju i dobio sam odobrenje. Kao što je Ivana već rekla, to je mač sa dve oštrice, i svestan sam toga. Ali neretko i kod klasične podele desi se da budemo razdvojeni sa forumašima sa kojima delimo ukus pa budemo oštećeni.

Уф уф будући да сам на годишњем следеће седмице не знам колико ћу успјети да испратим/слушам/гласам али ако се уклопим у рокове, ето ме.

Што се подјеле по пф тиче, увијек остаје шббкбб, али то је случај и на ЕВ, нека пјесма би прошла у финале да је нека друга земља гласала у том пф а овако извисила и тако даље.

Ево на ФСК ја знам своје примјере гдје сам са Покором прошао за бод у финале а у истом онда замало побиједио, Гагарина ми била топ 3 у пф а онда у финалу потоп.

Slažem se da u zadnje vreme imamo dosta neoriginalnih pobednika, ali situacija je takva da je meni ovo izdanje lično bilo jako slabašno i u neku ruku žanrovski monotono, Natašina pesma mi se izdvojila kao jedna koju zapravo jako volim

Last edited:
Back