Pokahontas
Ekspert
Leo pojeo stvrn
Veruj mi, ni pesma nije bas u mom fazonu, ali iz tog zanra ovo mi se dopalo i ujedno sam pomislio da bi bilo interesantno za FSC. I nisam pogresio. Izazvala je razne reakcije. Spot mi je bio kritican.Meni samo spot nije tintast, a pesma jeste. Nisam mnogo šokirana. xD

..... Josef Salvat - Punchline (RO97)
..... Mustii - Skyline (DEŽURNI)Meni se čini da je baš spot doprineo dramatičnom utisku i da bi samo u audio verziji bila pomalo zaboravljena. Svejedno sjajan predlog.Veruj mi, ni pesma nije bas u mom fazonu, ali iz tog zanra ovo mi se dopalo i ujedno sam pomislio da bi bilo interesantno za FSC. I nisam pogresio. Izazvala je razne reakcije. Spot mi je bio kritican.
Ma umetnost od početka do kraja, u svakom smislu.Veruj mi, ni pesma nije bas u mom fazonu, ali iz tog zanra ovo mi se dopalo i ujedno sam pomislio da bi bilo interesantno za FSC. I nisam pogresio. Izazvala je razne reakcije. Spot mi je bio kritican.

Fernando Daniel - casa (WHISKY)
$oho Bani, Herbert Grönemeyer - Zeit, dass sich was dreht (POKAHONTAS)

ADÉLA - Superscar (STEFAN28)

Gregor Hägele - Mama hatte immer Recht (MAJSTA94)

Mara Pedro - Ímpeto (THECODE_123)

Angelina Jordan - Bad Valentine (DJOLE89)

Teo - Ghost (STOLE)
..... Ivana Wonder - Melancholic Blue (TINTE)
..... Lola - Sevgingni menga ayt (RINTINTIN)Užassss, ja da sam deveto mesto na pola glasanja odselio bih se sa Zemlje najiskrenijeČim sam se poradovao krenuo sam da padam, ostajem kmečarka do smrti!!!