Pokahontas
Ekspert
Leo pojeo stvrn
Veruj mi, ni pesma nije bas u mom fazonu, ali iz tog zanra ovo mi se dopalo i ujedno sam pomislio da bi bilo interesantno za FSC. I nisam pogresio. Izazvala je razne reakcije. Spot mi je bio kritican.Meni samo spot nije tintast, a pesma jeste. Nisam mnogo šokirana. xD
Meni se čini da je baš spot doprineo dramatičnom utisku i da bi samo u audio verziji bila pomalo zaboravljena. Svejedno sjajan predlog.Veruj mi, ni pesma nije bas u mom fazonu, ali iz tog zanra ovo mi se dopalo i ujedno sam pomislio da bi bilo interesantno za FSC. I nisam pogresio. Izazvala je razne reakcije. Spot mi je bio kritican.
Ma umetnost od početka do kraja, u svakom smislu.Veruj mi, ni pesma nije bas u mom fazonu, ali iz tog zanra ovo mi se dopalo i ujedno sam pomislio da bi bilo interesantno za FSC. I nisam pogresio. Izazvala je razne reakcije. Spot mi je bio kritican.
Užassss, ja da sam deveto mesto na pola glasanja odselio bih se sa Zemlje najiskrenijeČim sam se poradovao krenuo sam da padam, ostajem kmečarka do smrti!!!