290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Bravo za temu. Nisam očekivao povratak moje omiljene društvene igre u fsc formatu. Drago mi je da je slična tema kao prošloj kada je Filhy organizovao.

Mislio sam da će tema biti u vezi Mafije nakon onog hinta koji je Filhy dao kod Paučice u temi 😂

Last edited:
Ja našla neki sajt da kliknem na random zemlju tj da mi izbaci sam random zemlju na moj klik i ispalo mi ovo. Loš znak? 🤣
Ovde imamo u ponudi samo članice Ujedinjenih nacija tako da nema ovih baš mikroteritorija, ne brini. :D

Inače, dok ne krene vreme za traženje zadataka još koji minut, zvanični baner koji sam onako spontano napravio je u prvom postu, a ovde je baner koji je po mojim instrukcijama napravio ChatGPT! :D

bebi-dol-dobro-razumem.gif

Svaka čast na detaljnosti i maštovitosti teme, bome, trebalo je to sve razraditi i ispisati objašnjenja. 🙏 Iskreno, radije bih da smo malo napokon odmorili od zadataka koji su na FSC-u postali više pravilo nego iznimka, ali svejedno ću okušati svoju sreću i ovdje (ili bolje rečeno nesreću kad god su zadaci u pitanju).

Veoma inovativna tema u carstvu filharmonije 😊

nastojat cemo ovaj fsc manje da trolujemo kako bi se dezurni analiticari i komparatori mogli da odmore bar jedno izdanje.

Veoma inovativna tema u carstvu filharmonije 😊

nastojat cemo ovaj fsc manje da trolujemo kako bi se dezurni analiticari i komparatori mogli da odmore bar jedno izdanje.
vi ste takvi jer vam je šefika u zatvory

Back