290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
LKTFIWn.png

Jeste šizofrenije, što kaže creature ali mislim da ni ljudima u ovom polufinalu neće biti ništa lakše što se glasanja tice.

Slažem se, baš dosta različitih žanrova ovde i ni malo neće biti lako raspodeliti poene.

To bi bilo to, dragi ljudi što se tiče prezentacije (ESC razglednica)!
Nadam se da ste uživali ili da je makar bilo zanimljivo, možda i edukativno u nekom smislu.

Uskoro kačim banere sa linkovima, spisak pesama, uključujući i zamenjenu pesmu. (y)

Filho - fenomenalno. Vidi se koliko truda si uložio u celu prezentaciju, država, izvođača i samih pesama. Bilo je zabavno pratiti!

Pesme, kao što i obično biva kad je organizator odličan, su boli glava. Boli glava će biti i glasanje u oba polufinala, a nadam se da će rezultati biti adekvatni iako realno preko pola pesama (ovako na prvu bar) zaslužuju finale.

Komentari danas naveče, eventualno sutra prepodne kad se slegne da ne bude laprdanje u prazno.

Iju ja nisam znao da mi je ovo izdanje stoti jubilej, ja mislio to prošlo 🤣 Hvala svima na čestitkama haha

Filho ovo je malo reći WOW zaista svaka čast, obzirom na situaciju u kojoj si se našao, ne da si servirao nego si i pojeo i ni mrvice nije ostalo 🫴

O pesmama neki drugi put, ne stižemo još da slušamo

Back