290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
PRVO POLUFINALE: ✈️

01. 🇪🇪 Kermo Murel - Rahvalaul -Zanimljiv početak polufinala. Ima i nekih kritičnih trenutaka ali sve u svemu dobro je.
02. 🇳🇴 Angelina Jordan - Bad Valentine -Kao da se ništa nije desilo u celoj pesmi. Vokal standardno dobar.
03. 🇩🇪 Gregor Hägele - Mama hatte immer Recht - Mislio sam da je neka dosada iz Nemačke, ali dobro je ipak.
04. 🇭🇷 Oliver Dragojević - Cesarica- Jeste klasik, ali nikada nisam bio ljubitelj Dragojevića.
05. 🇷🇴 Dora Gaitanovici & Adrian Despot - Vând ploi - Žanr koji nisam očekivao kada sam video naziv. Super izbor.
06. 🇵🇹 Fernando Daniel - casa -A ovde sam sudeći po nazivu očekivao više, ali sve u svemu fino je.
07. 🇪🇸 Nathy Peluso - Emergenciam se nažalost nikako povezao sa pesmom. Ok je samo.
08. 🇸🇪 Albin Lee Meldau - Josefin - Ovo baš nije moja šoljica čaja. Možda bude bolje kasnije.
09. 🇮🇱 Elyanna - Ganeni - Ima potencijala, ali nedostaje nešto da uđe u uši.
10. 🇷🇺 Emin feat Jony - Камин (Kamin) - Ne znam zašto ali sam očekivao baš dosta ovde. Iznad proseka je, ali nije za čistu peticu.
11. 🇦🇺 Delta Goodrem - Sitting on Top of the World - Nekako baš pesma za tržni centar. Nisam oduševljen.
12. 🇮🇹 Eros Ramazzotti - Parla con me - Neverovatno da ova pesma nije bila. Super izbor i mogući pobednik.
13. 🇸🇰 ADÉLA - Superscar - Simpatično, ali ne za najveću ocenu.
14. 🇨🇴 Elsa y Elmar - amantes y amigos - Kako došlo tako i prošlo.
15. 🇩🇪 $oho Bani, Herbert Grönemeyer - Zeit, Dass Sich Was Dreht - Ovako nešto uvek može. Favorit za sada.
16. 🇨🇦 Stars - Dead Hearts - Pa šta znam, fino je.
17. 🇷🇺 Guma - Чародейка - Poprilično dosadno. Ona je lepa.
18. 🇲🇩 Eva Timush - Tattoo - Ne smeta dok je slušam.
19. 🇦🇹 JJ - Back To Forgetting - Čuo sam je pre neki dan. Kao i kod svih ESC izvođača ne može da se ne uporedi sa ESC pesmom , pogotovo kad neko pobedi. Nije ovo na tom nivou, ali dobro je.
20. 🇵🇹 Bárbara Bandeira - Mais - Celu pesmu sam čekao da se nešto desi i ništa. Plus za jezik.
21. 🇮🇹 Mara Sattei - Mare aperto - Može, fino je.
22. 🇫🇷 Marina Kaye - Dancing With The Devil - Znam ovu pesmu od ranije, ok mi je uvek bila.
23. 🇯🇵 Ken Hirai ft. Namie Amuro - Grotesque - Ovo je tako iritantno i dobro u isto vreme. Videćemo šta će da presudi.
24. 🇺🇦 The Hardkiss - Tony, Talk! - Imaju oni mnogo boljih pesama, ali i ovo je sasvim pristojno.

DRUGO POLUFINALE: 🚀

01. 🇳🇱 Dr. Peacock - Trip to Valhalla - Malo je preagresivno za moj ukus, ali nije loše u globalu.
02. 🇵🇹 Mara Pedro - Ímpeto - I ovde plus za jezik, ali pesma kao pesma mi je nothing special.
03. 🇵🇪 Faraón Love Shady - Soy Guapo - Pa ok je. Ne znam šta drugo pametno napisati.
04. 🇦🇺 Slim Dusty - Waltzing Matilda - Tinte kad bude penzioner. Nije ovo za mene.
05. 🇲🇩 Magnat & Feoctist - Dă-mă mamă după Iura - Ovako nešto uvek može. Nedostaju na ESC.
06. 🇪🇪 An-Marlen - Peegel - Ima zanimljivih momenata. Ok je.
07. 🇵🇱 Mateusz Ziółko - W płomieniach - Lepo je, boja glasa fantastična.
08. 🇸🇪 Sandro Cavazza - The Days - Onako tipično švedski, verovatno će da se bori za pobedu.
09. 🇪🇸 Rigoberta Bandini - Busco un centro de gravedad permanente - Neka sredina, treba je još poslušati.
10. 🇱🇻 Bujāns - Mēs spīdam - Meni je ovo super. Prija.
11. 🇬🇷 Antonis Remos - I agapi erhete sto telos (Αντώνης Ρέμος - Η αγάπη έρχεται στο τέλος) - Grčka uvek može, a pogotovo Remos.
12. 🇺🇿 Lola - Sevgingni menga ayt - I ovo će verovatno na vrh tabele, dobro je.
13. 🇧🇪 Mustii - Skyline - I ovde je slabije od ESC pokušaja, ali kao i kod JJ dobra pesma.
14. 🇩🇪 Boys Noize - Overthrow - Nemam ideju ko je ovo poslao ali bravo.
15. 🇺🇦 Неангелы ft. A-Dessa - Сирень - I ovo znam od pre, sviđa mi se.
16. 🇲🇦 Manal - Moussem - Pa očekivao sam da će ostaviti neki jači utisak. Samo je ok.
17. 🇦🇺 Josef Salvat - Punchline - I ovo će u borbu za top 5. Dobro je.
18. 🇳🇴 Teo - Ghost - Meni je ovo super.
19. 🇬🇷 Klavdia - Βασανίζομαι (Vasanízomai) - Još jedan ESC izvođač i ponovo slabija od ESC pesme. Nije loša. Možda pobedi i pesma na grčkom ovaj put.
20. 🇰🇷 Jimin (지민) - Who - Iskreno nisam očekivao da će mi se svideti, ali baš vozi.
21. 🇺🇦 Макс Барских - По секрету (Po sekretu) - Može,može.
22. 🇰🇷 Chung Ha (청하) - I'm Ready - Slabiji k-pop od ovog malopre, ali svejedno dobro je. Nadam se da obe pesme idu u finale.
23. 🇧🇷 Ivana Wonder - Melancholic Blue - Stvarno nije za mene, sorry.
24. 🇮🇹 Rizzo, Greg Willen - Cassa Forte (balla) - Ok za zatvaranje polufinala, ali nisam ostao zapanjen.

PRVO POLUFINALE: ✈️

01. 🇪🇪 Kermo Murel - Rahvalaul -Zanimljiv početak polufinala. Ima i nekih kritičnih trenutaka ali sve u svemu dobro je.
02. 🇳🇴 Angelina Jordan - Bad Valentine -Kao da se ništa nije desilo u celoj pesmi. Vokal standardno dobar.
03. 🇩🇪 Gregor Hägele - Mama hatte immer Recht - Mislio sam da je neka dosada iz Nemačke, ali dobro je ipak.
04. 🇭🇷 Oliver Dragojević - Cesarica- Jeste klasik, ali nikada nisam bio ljubitelj Dragojevića.
05. 🇷🇴 Dora Gaitanovici & Adrian Despot - Vând ploi - Žanr koji nisam očekivao kada sam video naziv. Super izbor.
06. 🇵🇹 Fernando Daniel - casa -A ovde sam sudeći po nazivu očekivao više, ali sve u svemu fino je.
07. 🇪🇸 Nathy Peluso - Emergenciam se nažalost nikako povezao sa pesmom. Ok je samo.
08. 🇸🇪 Albin Lee Meldau - Josefin - Ovo baš nije moja šoljica čaja. Možda bude bolje kasnije.
09. 🇮🇱 Elyanna - Ganeni - Ima potencijala, ali nedostaje nešto da uđe u uši.
10. 🇷🇺 Emin feat Jony - Камин (Kamin) - Ne znam zašto ali sam očekivao baš dosta ovde. Iznad proseka je, ali nije za čistu peticu.
11. 🇦🇺 Delta Goodrem - Sitting on Top of the World - Nekako baš pesma za tržni centar. Nisam oduševljen.
12. 🇮🇹 Eros Ramazzotti - Parla con me - Neverovatno da ova pesma nije bila. Super izbor i mogući pobednik.
13. 🇸🇰 ADÉLA - Superscar - Simpatično, ali ne za najveću ocenu.
14. 🇨🇴 Elsa y Elmar - amantes y amigos - Kako došlo tako i prošlo.
15. 🇩🇪 $oho Bani, Herbert Grönemeyer - Zeit, Dass Sich Was Dreht - Ovako nešto uvek može. Favorit za sada.
16. 🇨🇦 Stars - Dead Hearts - Pa šta znam, fino je.
17. 🇷🇺 Guma - Чародейка - Poprilično dosadno. Ona je lepa.
18. 🇲🇩 Eva Timush - Tattoo - Ne smeta dok je slušam.
19. 🇦🇹 JJ - Back To Forgetting - Čuo sam je pre neki dan. Kao i kod svih ESC izvođača ne može da se ne uporedi sa ESC pesmom , pogotovo kad neko pobedi. Nije ovo na tom nivou, ali dobro je.
20. 🇵🇹 Bárbara Bandeira - Mais - Celu pesmu sam čekao da se nešto desi i ništa. Plus za jezik.
21. 🇮🇹 Mara Sattei - Mare aperto - Može, fino je.
22. 🇫🇷 Marina Kaye - Dancing With The Devil - Znam ovu pesmu od ranije, ok mi je uvek bila.
23. 🇯🇵 Ken Hirai ft. Namie Amuro - Grotesque - Ovo je tako iritantno i dobro u isto vreme. Videćemo šta će da presudi.
24. 🇺🇦 The Hardkiss - Tony, Talk! - Imaju oni mnogo boljih pesama, ali i ovo je sasvim pristojno.

DRUGO POLUFINALE: 🚀

01. 🇳🇱 Dr. Peacock - Trip to Valhalla - Malo je preagresivno za moj ukus, ali nije loše u globalu.
02. 🇵🇹 Mara Pedro - Ímpeto - I ovde plus za jezik, ali pesma kao pesma mi je nothing special.
03. 🇵🇪 Faraón Love Shady - Soy Guapo - Pa ok je. Ne znam šta drugo pametno napisati.
04. 🇦🇺 Slim Dusty - Waltzing Matilda - Tinte kad bude penzioner. Nije ovo za mene.
05. 🇲🇩 Magnat & Feoctist - Dă-mă mamă după Iura - Ovako nešto uvek može. Nedostaju na ESC.
06. 🇪🇪 An-Marlen - Peegel - Ima zanimljivih momenata. Ok je.
07. 🇵🇱 Mateusz Ziółko - W płomieniach - Lepo je, boja glasa fantastična.
08. 🇸🇪 Sandro Cavazza - The Days - Onako tipično švedski, verovatno će da se bori za pobedu.
09. 🇪🇸 Rigoberta Bandini - Busco un centro de gravedad permanente - Neka sredina, treba je još poslušati.
10. 🇱🇻 Bujāns - Mēs spīdam - Meni je ovo super. Prija.
11. 🇬🇷 Antonis Remos - I agapi erhete sto telos (Αντώνης Ρέμος - Η αγάπη έρχεται στο τέλος) - Grčka uvek može, a pogotovo Remos.
12. 🇺🇿 Lola - Sevgingni menga ayt - I ovo će verovatno na vrh tabele, dobro je.
13. 🇧🇪 Mustii - Skyline - I ovde je slabije od ESC pokušaja, ali kao i kod JJ dobra pesma.
14. 🇩🇪 Boys Noize - Overthrow - Nemam ideju ko je ovo poslao ali bravo.
15. 🇺🇦 Неангелы ft. A-Dessa - Сирень - I ovo znam od pre, sviđa mi se.
16. 🇲🇦 Manal - Moussem - Pa očekivao sam da će ostaviti neki jači utisak. Samo je ok.
17. 🇦🇺 Josef Salvat - Punchline - I ovo će u borbu za top 5. Dobro je.
18. 🇳🇴 Teo - Ghost - Meni je ovo super.
19. 🇬🇷 Klavdia - Βασανίζομαι (Vasanízomai) - Još jedan ESC izvođač i ponovo slabija od ESC pesme. Nije loša. Možda pobedi i pesma na grčkom ovaj put.
20. 🇰🇷 Jimin (지민) - Who - Iskreno nisam očekivao da će mi se svideti, ali baš vozi.
21. 🇺🇦 Макс Барских - По секрету (Po sekretu) - Može,može.
22. 🇰🇷 Chung Ha (청하) - I'm Ready - Slabiji k-pop od ovog malopre, ali svejedno dobro je. Nadam se da obe pesme idu u finale.
23. 🇧🇷 Ivana Wonder - Melancholic Blue - Stvarno nije za mene, sorry.
24. 🇮🇹 Rizzo, Greg Willen - Cassa Forte (balla) - Ok za zatvaranje polufinala, ali nisam ostao zapanjen.
1000062703.webp

Ro i Detektivka nisu stigli, pa sa njima!

Dobro si se držao.

Ja pobednik,
Ramonda vicesampion,
a Poki i Fifi su se predali. :cry:
Čestitam! :D 🏆
Zanimljiva je bila igra, a zanimljivo nam je bilo jako i na Slušanju sinoć.
Mene je smorio kad mi nije dao da napadam, a zahtevao je da pojačam 4 kartice za 3 pešadinca. Ja sam hteo da sačekam top da dobijem 10 za tri različite i on mi nije dao, isteklo je vreme i prebacio je na narednog igrača. :( To mi se, recimo, ne sviđa, ali generalno je lepa igra i brzo ide.

Da, istina je, niko nije hteo u alijansu sa mnom osim ljubičaste osobe koja me je na kraju uništila!

Nisam baš sve odmah pohvatao, pogotovo kad se pomeraju trupe na kraju. Za prvi put i nisam toliko loš :)

E super si bio, nisam te ja uništila!!! Samo sam ti jednu teritoriju uzela i onda si prekinuo alijansu sa mnom ;/

Druga partija:

Ja opet prva,
Ro drugi,
Detektivka treća

Ne smem pitati da li neko hoće još :D

Ja sam uništio Filhya, što je meni pobjeda, osjećam se kao pobjednik 🙏

Back