290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Hvala vam svima na divnim rečima ovde, posebno sada Đole, Storm, Creature, Liberta, Botbona, Pipi, Stefix, Stole, svima i na prethodnim stranicama naravno. :D

Stiže i video rekapitulacija koju kačim i na prvu stranu.

Last edited:
Inače ukradena pesma je prošla u finale, al pošto sam juče bio na vrhunskoj masaži sujeta je isceđena iz mene tako da ću dati 12 poena.
Filhy će jedino znati, možda se i iznenadi o kome se radi.

Mi smo upravo glasali

Kvalitet pesama u finalu je, bas kao i organizacija, ludilo 🥳 :love:

Nijanse su odlucivale, morao sam na kraju da presecem jer je bilo nemoguce odluciti, stvarno gomila odlicnih pesama

Jedna pesma iz mog PF mi je takav grower, ne prestajem da je slusam 😻

Za sada vam dostavljam rezultate pogađanja finalista, a to sam iskoristio i za analizu rezultata polufinalnog glasanja. :D

Najviše pogođenih u nekom polufinalu je 10, a zanimljivo je da ko god od vas je zablistao u jednom polufinalu, u drugom je flopnuo.
Dežurni, Destry94, Creature i Paučica su pogodili po 10 finalista drugog polufinala, a Ramonda i Tinte po 10 iz prvog. Destry je mogao i više da nije greškom stavio Maksa Barskiha dva puta (naravno, priznat je samo jedan poen).
Svi dobijaju po dve kartice, plus Pokahontas koji je (ravnomerno) pogodio po 9 iz oba polufinala.
Ro97, Anhel, Aleksa49 i Detektivka imaju najviše 9 pogodaka za jedno od polufinala, te im sledi po jedna kartica, a Vax'ildan nažalost ne osvaja kartice.

Iz prvog polufinala ste najviše promašili Elyannu. Ramonda je bukvalno jedini koji ju je video u finalu!
Evo koga ste najmanje očekivali da vidi finale iz prvog polufinala:

Elyanna 11
Albin Lee Meldau 9
Bárbara Bandeira 9
Angelina Jordan 8
Eros Ramazzotti 7

S druge strane medalje je Mara Sattei koju ste gotovo svi videli kao finalistu, izuzev Detektivke koja je jedina bila u pravu, a evo ko vam je bio najveći šok što nije prošao (iz prvog polufinala):

Mara Sattei 11
Dora Gaitanovici & A. Despot 9
Kermo Murel 8
Nathy Peluso 7
The Hardkiss 6

U drugom polufinalu je situacija bila izgleda nešto više prema očekivanjima, tako da nema ekstrema. Bujāns su malo više iznenadili, kao i:

Bujāns 8
Boys Noize 7
Макс Барских 6
Klavdia 6
Lola 5
Rizzo, Greg Willen 5

Najviše ste očekivali finale od Peacocka i Cavazze, a evo za koga od eliminisanih iz drugog polufinala ste tipovali da će da prođe:

Dr. Peacock 9
Sandro Cavazza 9
An-Marlen 8
Неангелы ft. A-Dessa 6
Slim Dusty 5

U prilogu je tabela sa detaljima za svakoga od vas koga ste pogodili, a koga promašili, a slede nagrade.

@Dežurni

@Ramonda

@Pokahontas

@Destry94

@creature

@Ro97

@Paučica

@Anhel

@Tinte

@Aleksa49

@Detektivka

Attachments

Svaka čast Filhy.... Fenomenalno proglašenje finalista. Iako nisam među učesnicima baš sam se zabavio prateći sve ovo. Pesme nisam čuo... jedino što prepoznajem par nekih - Eros i Elyanna bi sigurno bili visoko kod mene kotirani...

Šališ se sigurno. 😂

@Tinte a jel ti za mene drago što sam konačno u finalu? :giggle:
S obzirom da znam kako je to imati 8-9 vezanih neprolazaka u finale, naravno da mi je drago. Jos ako mi se dopadne pesma. 🙂
Btw, je l' neko zna gde su @Margy @sparkle? Baš ih dugo nema a bile su redovne na FSC.
Margy je tako prosli put samo nestala i onda posle duzeg vremena se pojavila. Verovatno opet neki vid odmora. A sparkle mi se cini da je pre nekog vremena se pojavila poput iskre i opet nestala.

Hoce li biti finalnog slusanja?

Sabrao sam još katice koje ste zaradili po osnovu pogađanja finalista, plus ovih nekoliko tokom igre, tako da dostavljam ažurnu tabelu, ako neko želi da ih unovči.
Inače bi Tinte mogao da dobije 6 dodtanih tenkova sada da je sačuvao Centralnu Evropu, jer je imao avion i top, a sada je stigao konjanik. :(
Paučica pak ima tri Argentine, ali ne može da ih menja jer su kartice: top + top + konjanik. :(

Napadac gubi oba, a ovo gore je greska u prvom primeru, mislim, pa sam ukazao.
U pravu si bio, izvini. :) Mala permutacija. Sada tek kada listam ponovo temu vidim bolje jer mi je juče mozak trokirao, kao i ostale funkcije. :D

Hoce li biti finalnog slusanja?
Hoće. Ako želite večeras, možemo. Sad ne znam šta imamo od sportskih događaja, plus Interviziju, pa koliko vas je prati?
Bez veze je što nemam mogućnost da otvorim novu anketu na temi nego stoji i dalje ova, pa morate da se izjasnite u porukama.
Sutra može isto i u nekom popodnevnom terminu i uveče. Šta kažete?

Attachments

Unovcicu
Avion - Irkuts
Konjanik - Irkutsk
Top - Grenland

Meni sve odgovara sto je pre 19:30h. Moze i u 20h, ali necu moci ostati do kraja.

To je 12 poena, jer ide dodatna 2 za dva Irkutska! (y) Ide ti uzimanje istih teritorija. :D
Inače si ti jedini koji je na kraju imao odabir redosleda nastupa u finalu jer su i Destry, i Marko, i Anhel i Lux ispali. :(

Attachments

Hoce li biti jos kartica pa da cekam kraj? Posto vidim da imam 3x argentinu (koju jos ne mogu da razmenim za plus 6), 2x francusku, 2x jugoisticnu evropu i 2x evropski ex sovjet, i sad mi je kockanje da nešto od toga razmenim a sutra recimo dobijem od tih nekih teritorija još jednu za plus 6.

Hoće. Ako želite večeras, možemo. Sad ne znam šta imamo od sportskih događaja, plus Interviziju, pa koliko vas je prati?
Bez veze je što nemam mogućnost da otvorim novu anketu na temi nego stoji i dalje ova, pa morate da se izjasnite u porukama.
Sutra može isto i u nekom popodnevnom terminu i uveče. Šta kažete?
Ja ću gledati Interviziju, pa ne bih bio na slušanju ako se odlučite za večeras. Mislim da je i derbi večeras, to me ne zanima ali možda neko planira da ga gleda.

Bebzylend glasao, 12 je ipak otišlo za nešto posebno što me oduševilo, a ukradenoj pesmi ode 10 poena.

Hoce li biti jos kartica pa da cekam kraj? Posto vidim da imam 3x argentinu (koju jos ne mogu da razmenim za plus 6), 2x francusku, 2x jugoisticnu evropu i 2x evropski ex sovjet, i sad mi je kockanje da nešto od toga razmenim a sutra recimo dobijem od tih nekih teritorija još jednu za plus 6.
Biće još osvajanja kartica pred finale. 🙂 (pogađanje) Mislim da je najbolje da sačekaš do tada.

Otvorio sam anketu za Buvarenje, pa odaberite sve opcije koje vam odgovaraju (moguće je odabrati više odgovora)!

Dobar dan!
Kako je pristigao solidan broj glasova u anketi za buvarenje, ali je sada izjednačen, ovaj put ćemo slušanje finala da zakažemo za večeras u 19:30, s obzirom da smo prošli put Doctor Whoo i Tinteu otkazali taj termin, pa je sada red da im se izađe u susret.

Ako bude dovoljan broj glasova i za ponedeljak u 21h, možemo da napravimo reprizu. Dajem vam fore tj. cilj da najmanje ukupno sedmoro glasa za ovaj termin (već je četvoro glasalo) :D , a vidim da su Anhel i Aleksa49 među njima (oni su bili za večeras u 21h).
Izvinjavam se @Nije sve tako sivo, @creature i @GavranESC, ali nadam se da ćete moći u jednom od ova dva termina da pratite pesme.

Meni je ok i 19:30h, možda neću moći da budem tu baš od početka ali ću se uključiti čim stignem kući.

Back