Stop the count pre nego Marko glasa!!!
Ovo ne bih verovao da nisa msad video.je na čelu!
![]()
Chung Ha (청하) - I'm Ready (MILANB)
![]()
Ovo ne bih verovao da nisa msad video.
Evo i mene sa treninga. Mislio sam da je mozda gotvo pri kraju a ono jos traje i mozda necu stici do posla da ispratim do kraja.
Vidim da ste manje vise svi sokirani sa mojim izborom sem Paucice.Ne znam da li ste skontali, ali zeleni je odmah napisao da sam to ja. Bas sam bio sokiran.
Za sada sam zadovoljan kako prolazim i hvala svima na svakom poenu.![]()
Ja nisam šokiran. Bilo je između tebe i Storma ali se Storm bolje kamuflirao od tebe!
Izgleda da je ovo izdanje neobicno, tako da ima nade da mi se tvoj predlog dopadne i da zavrsi makar u TOP 10. Bravo za pesmu.4. Koji forumaš bi bio tvoj „general“ u muzičkom ratu?
Pa verovatno Tinte, koji često voli ono što ja šaljem (iako to obično znači da ostajem u polufinalu).![]()
Bio bi hit, ti ljubomorna ja zvezda.Q: Kako bi se zvao duet Vaxa i Ramonde?
A: ?!
Vidim Sivi razvio ukusTačno smo na pola glasanja.
Idemo dalje...
Angelina Jordan - Bad Valentine (DJOLE89)
Eros Ramazzotti - Parla con me (DRACARYS)
Boys Noize - Overthrow (DOCTOR WHO)
ADÉLA - Superscar (STEFAN28)
Lola - Sevgingni menga ayt (RINTINTIN)
Magnat & Feoctist - Dă-mă mamă după Iura (TETSUJIN)
Teo - Ghost (STOLE)
..... Elyanna - Ganeni (DJOLE_)
..... Guma - Чародейка (LEO CEZAR)
Meni samo spot nije tintast, a pesma jeste. Nisam mnogo šokirana. xDOvo ne bih verovao da nisa msad video.
Evo i mene sa treninga. Mislio sam da je mozda gotvo pri kraju a ono jos traje i mozda necu stici do posla da ispratim do kraja.
Vidim da ste manje vise svi sokirani sa mojim izborom sem Paucice.Ne znam da li ste skontali, ali zeleni je odmah napisao da sam to ja. Bas sam bio sokiran.
Za sada sam zadovoljan kako prolazim i hvala svima na svakom poenu.![]()