291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Inace pitanje za domacine (generalno), jer vam lakse da vam se glasovi salju kao novi PP (nova prepiska), ili u vec postojecoj prepisci gde smo prijavili pesmu npr?
Mislim da je i pravilo da sve idu u istoj konverzaciji ukoliko se ne varam ali možda sam i izmislio, dešava mi se često u poslednje vreme!

Glasali smo. Iskreno nije mi bilo preterano inspirativno ovo polufinale sto je donekle i ocekivano jer je tema dosta specificna. Top 5, eventualno Top 6 mi se svidja, za ostalo sam iskreno morao bas da se pomucim da odlucim kome da dodelim poene

Inace pitanje za domacine (generalno), jer vam lakse da vam se glasovi salju kao novi PP (nova prepiska), ili u vec postojecoj prepisci gde smo prijavili pesmu npr?

Ja kada organizujem lakše mi je kada sve ide u jednoj PP. Ali to je sve subjektivno :D

Definitivno u jednoj konverzaciji ceo FSC! 🙂
To je bilo relativno nedavno i napisano kao generalna preporuka. Takođe bi trebalo i da bodovi budu upisani isključivo za pesme za koje se glasa i to sortirano, bilo rastućim (od 1 do 12) ili opadajućim poretkom (od 12 do 1).

Back