291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Inace pitanje za domacine (generalno), jer vam lakse da vam se glasovi salju kao novi PP (nova prepiska), ili u vec postojecoj prepisci gde smo prijavili pesmu npr?
Mislim da je i pravilo da sve idu u istoj konverzaciji ukoliko se ne varam ali možda sam i izmislio, dešava mi se često u poslednje vreme!

Glasali smo. Iskreno nije mi bilo preterano inspirativno ovo polufinale sto je donekle i ocekivano jer je tema dosta specificna. Top 5, eventualno Top 6 mi se svidja, za ostalo sam iskreno morao bas da se pomucim da odlucim kome da dodelim poene

Inace pitanje za domacine (generalno), jer vam lakse da vam se glasovi salju kao novi PP (nova prepiska), ili u vec postojecoj prepisci gde smo prijavili pesmu npr?

Ja kada organizujem lakše mi je kada sve ide u jednoj PP. Ali to je sve subjektivno :D

Definitivno u jednoj konverzaciji ceo FSC! 🙂
To je bilo relativno nedavno i napisano kao generalna preporuka. Takođe bi trebalo i da bodovi budu upisani isključivo za pesme za koje se glasa i to sortirano, bilo rastućim (od 1 do 12) ili opadajućim poretkom (od 12 do 1).

Bebi konzumira legalne supstance, ne zamjeri mu
Samo nek tako nastavi. Ne bunim se. ☺️

Dok sa druge strane da vidim zelenu boju kod Dezurnog, je skoro verovatnoca da dobijem samo 5-icu na lotou. Imam utisak da zna sta posaljem i onda po defoltu je zelena boja zabranjena. 😒
Sarenoliki su komentari, ocene, ali cini mi se da ima vise pozitivnih. E, sad da li ce se to pretvoriti u poene ili ostati na recima, videcemo. Ali bar jos jedno finale bi bilo dovoljno.

Slusanje kao i obicno u vecernjim satima mi ne odgovara, sem u utorak kada sam slobodan, ali tada je bilo tezicno i slusanje bi bilo visokog rizika. 😅

Najviše volimo kad nam uredno u jedan čet dođe prijava, glasovi za pf i f (12 do 1 preferiramo ispred 1 do 12, to nas malo zbunjuje). Ko označi top 3 iz pf u finalnim glasovima plus za njega.

Dok sa druge strane da vidim zelenu boju kod Dezurnog, je skoro verovatnoca da dobijem samo 5-icu na lotou. Imam utisak da zna sta posaljem i onda po defoltu je zelena boja zabranjena. 😒
Profesore, bez pritiska, ali ovog puta se uzdam u Vaš slušni aparat i čekam top ocenu! 🙏🏻

Morao sam da izguglam sta je to. Verovatno mislis na eustahijevu tubu. 😂
Cim nisam menjao, znaci da se nije zacepilo. 👂

Back