292. FSC - Od severa do juga

Vrlo unikatna tema, no nisam siguran hoću li učestvovati jer nisam neki fan muzike srednjoevropskih slavenskih zemalja niti sam nešto puno upoznat sa izvođačima van evrovizijskog konteksta, vidjećemo. Bilo je nešto slično na austrougarskoj temi i nisu mi pjesme bile nešto. :/

Sto nas je vise, lakse cemo prebroditi. 💪 Dobrodosao. 🙏
A s obzirom da je meni termin do sutra uvece, moracu da pozurim ...

@GavranESC je l' mozes samo jasno da napises sta se podrazumeva pod time da artist dolazi iz neke zemlje (dovoljno je da je samo rodjen tamo ili mora da zivi i gradi karijeru tamo etc.) da posle ne bi bilo zabune i problema i da bismo znali sta da trazimo/odbacimo.

Muzicki mi ne odgovara nista od ponudjenih zemalja, pogotovo izvucena, ali cu traziti nesto cisto da ispostujem organizatora debitanta. Za sada je ono sto bi mi se potencijalno svidelo jako mid i jako je uzak izbor. Nadam se da cu naci nesto pristojno i necu morati da preskocim izdanje.
🎀

@GavranESC je l' mozes samo jasno da napises sta se podrazumeva pod time da artist dolazi iz neke zemlje (dovoljno je da je samo rodjen tamo ili mora da zivi i gradi karijeru tamo etc.) da posle ne bi bilo zabune i problema i da bismo znali sta da trazimo/odbacimo.

Muzicki mi ne odgovara nista od ponudjenih zemalja, pogotovo izvucena, ali cu traziti nesto cisto da ispostujem organizatora debitanta. Za sada je ono sto bi mi se potencijalno svidelo jako mid i jako je uzak izbor. Nadam se da cu naci nesto pristojno i necu morati da preskocim izdanje.
🎀

Imaš sreće u mojoj nepažnji, Storm. :)

Sređivajući Excel, naišao sam na četiri greške. Četiri broja su pogrešno dodeljena jer su već bila zauzeta. Ja sam pokušao da iskomuniciram preko telefona ali nisam dobro uočio brojeve. Javiću se još preko PP sa detaljima ali su u pitanju članovi @Storm, @Nije sve tako sivo @TheCode_123 @Destry94

Razumеću ako želite da odustanete.

Što se tiče teme, važna nam je država. Nije čak ni jezik bitan. Dakle ne bi trebalo da je iz Slovačke a gradi karijeru u Češkoj.

Back