292. FSC - Od severa do juga

Upravo je postavljen Eksel :love: :love::love:
Kada se podvukla ona greška na predstavljanju finalista i moje ime završilo prvo ispod crte, pomislio sam da je moja pesma bila zapravo prva iznad crte i da si se zato zeznuo sa imenima forumaša pa me finalni top 10 rezultat baš iznenadio sinoć 🤣

Kada se podvukla ona greška na predstavljanju finalista i moje ime završilo prvo ispod crte, pomislio sam da je moja pesma bila zapravo prva iznad crte i da si se zato zeznuo sa imenima forumaša pa me finalni top 10 rezultat baš iznenadio sinoć 🤣

A ne, to je bio autopilot mog mozga 🤣🤣🤣

Pišem WWW... u trenutku se ne sećam ko je učesnik ?...
Mozak: Pa doktor Who. 🤣🤣🤣

Čestitke zelenom na pobjedi. Gavrane, bravo za uspješnu i odličnu debi organizaciju i nadam se da te ovo sve samo ohrabrilo da se i u budućnosti prijaviš da organiziraš. 🙌

Hvala svima na glasovima za Felivers, ja sam iskreno svojim rezultatom prezadovoljan iako nisam ni LU dohvatio, jer sam očekivao da ću glatko ispasti u pf.

Cestitke pobedniku, pesma je zanimljiva jako. Inace sam je znao vec jer mi je random naisla na spotify u sklopu neke playliste pre par meseci, i znam da me tad odmah zaintrigirala i da sam morao da uzmem telefon da pogledam o cemu se radi. Zbunilo me jer kao sto smo rekli ne zvuci bas kao tipicna slovacka pesma, ja na prvu cak ni jezik nisam uspeo da provalim (slovacki u nekim momentima jako zvuci kao srpski/hrvatski lol), plus ova mesavina sa romskim me jos vise zbunila. Vanesa bi verovatno i od mene dobila 12, ali me ipak kupila grcka feel good pesma koju ne prestajem da slusam :love:

Čestitke svemircima na pobedi, nije loša pesma, ali nije moglo više poena.
Gavranu pohvale na dosta dobroj debitantskoj organizaciji, sve je bilo na nivou i pored sitnijih grešaka. Hvala svima na glasovima za norveški duet/saradnju, posebno Luxu na 12 i organizatoru na 10 poena, a uz njih i Leu na 7, Rou na 6, whiskyju i Stefixu na po 4, Dežurnom i Arsenicu na po 3 i Stormu na 1 poenu.

Screenshotovi: prijave: Pokahontas, Choda; glasovi-polufinale: dodo, whisky; glasovi-finale: Ivana, TheCode_123.

Pohvale i za Destryja, ne sećam se ko je poslednji postavio prijavu i glasove organizatora koje je čuvao (dobro, ne računajući slučajeve kada sam to bila ja), bez da sam morala da podsetim na to. :D

U međuvremenu, u tabeli se potkrala i mala greška koja će uzrokovati rokadu na 2. i 3. mestu, s obzirom na to da je organizator propustio da upiše 1 poen koji je Destry94 dao za Zoi, te stoga ona ima 137, a ne 136 poena.

Lista uspešnosti:

Attachments

Last edited:
Etica se naoružala da veže dve pobede! 😀
Ni blizu. :LOL:
I Gavran i ja smo kao direktni finalisti zavrsili na dnu, k'o po nekom nepisanom pravilu.
Nisam ni ocekivala neki dobar plasman, ali nisam ocekivala ni ovako los.
Odabrala sam pesmu koju vec dugo znam i slusam i zahvaljujem svima na poenima za Zaporozsec.

Pobednicka pesma nije po mom ukusu, al' mi drago sto je pobedio zeleni. Nije odavno. Cestitke!

Drago mi je i sto je fino prosla moja 12-ica, Finlandia.
Zao mi sto je Karolina opet ispala. Ako nista drugo, bar nije bila poslednja i imala je vise od 19 poena koliko je imala onomad kad sam je ja slala.

Cestitke Gavranu na uspesnoj organizaciji.

Prijava pesme: Choda

Prijava pesme Choda.webp

Prijava pesme: Pokahontas

Prijava pesme Pokahontas.webp

Glasanje u 1. polufinalu: Dodo

dodo glasanje 1 polufinale.webp

Glasanje u 1. polufinalu: whisky

whisky glasanje 1 polufinale.webp

Glasanje u finalu: Ivana

Ivana glasanje u finalu.webp

Glasanje u finalu: TheCode_123

TheCode_123 glasanje u finalu.webp

Čestitke zeleni na pobedi, u finalu bez poena, u pf-u je 6 poena 👏 Čestitke i Gavranu na organizaciji, odlično se pokazao za prvi put 👏

Zahvaljujem se na poenima za LÖV i u pf-u i u finalu, da nije bilo nekih ljudi u polufinalu koji su mi dali top poene, finala ne bih ni video. Posebno se zahvaljujem: Destry94 i Stole (12p), etica (10p) i EvroBosna (8p) 🙏😇

fali kome je Destri dao 1p u finalu u excelu. Nije da išta menja, ali bitno nam je za bazu podataka

Zar u ovom što sam stavila, nije popravljeno?
Mora da sam u brzini zatvorila, bez da sam obratila pažnju.

EDIT: Sad ipak vidim da je sve u redu. Par postova iznad imaš popravljenu tabelu, ako ti je bitno.

Ne znam, vidim da je zbir poena 2319 umesto 2320. Ali video sam da je gore u pitanju Nirvana, hvala (y)

Back