292. FSC - Od severa do juga

Čestitke Svemirdoniji i njihovoj slovačkoj 16togodišnjakinji 🇸🇰 . Pjesma nam se nije dojmila nažalost.

Čestitke i Gavranima na organizaciji, specifično lijepi baneri za prvu orgiju. 👏

Čestitke zelenom na pobjedi i Gavranu na organizaciji 🙏

Hvala svima koji su glasali za BAMU, naš najbolji rezultat ove godine i prvi top 5 ove godine i prvi puta 2 LU plasmana zaredom ove godine, sve ovogodišnje rekorde porušili!

Šteta što Majsta nije uspio ući u top 10 sa DNK, moja uvjerljiva 12 👌

Čestitke zelenom na pobedi, fina pesma. Čestitke i Gavranu na finoj debitantskoj organizaciji 👏

Drugi TOP 10 plasman za mene. 😍 Zadovoljan sam i plasmanom i brojem bodova, drago mi je što je nekoliko forumaša prepoznalo i dobro nagradilo pjesmu. Pjesma mi je zazvučala pobjednički na prvu, tako da sam očekivao finale, a i bio spreman u slučaju pobjede, ali nažalost bilo je previše nula da bi mogla da bude u igri za veći plasman, nisam baš očekivao toliku polarizovanost hahah. Svakako čestitke pobjedniku i organizatoru.

Hvala svima na podršci. :) Tema nije nikla za dan, radio sam na svemu puna tri meseca. Prvo izučiti Canvu, pa naći tekstove, pa slike, pa sve to uklopiti i isprobati i onda ponovo sve preraditi kad sam se dosetio nečeg boljeg :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ovo je za mene bili izuzetno značajno jer sam savladao mnogo toga... Iako sam sve spremio da bude na najvišem nivou, vreme me je udesilo da moram da se izuzetno prilagođavam a da ne trpi tema. Donekle sam u tome uspeo. Još jednom se izvinjavam na brzopletim greškama ali bitno je da smo ih na vreme uočili.

Zelenom želim da čestitam na izborenom prvom mestu. Nije da često odlazimo u posetu svemiru. :ROFLMAO:

Još jednom hvala svima što ste učestvovali. :love::love::love:

Eksel u toku večeri...

Cestitke zelenom na pobedi, narocito zato sto nije lako pobediti kao debitant. Cestitke i Gavranu na organizaciji, sve je bilo super, a posebno na informacijama koje smo mogli da procitamo i naucimo o drzavama ucesnicama.

Kasnim sa standardnim pitanjem, ali evo sad: Kace nova tema?

Čestitke pobjedniku, čestitke organizatoru! 👏

Kada sam dobio zadatak, umalo sam odustao. Doslovno sam prijavio pjesmu u zadnji tren. Actually me čudi da je JTO skupila toliko bodova. Nisam očekivao uopće finale. Htio sam prijaviti jednu drugu pjesmu, ali nije moglo zbog uvjeta pa sam nju pa kako prođe. Uglavnom, sasvim dobar rezultat. 👍

Čestitam Zelenom na pobedi i što je osvetlao obraz mojim Slovacima. 10 poena od mene ne samo što mi je žena Slovakinja već zato što pesma kida!

Gavrane čestitam ti na dobro organizovanom prvom fscu u tvojoj organizacijskoj karijeri koja će verujem da se nastavi posle nekog vremena čim budeš imao vremena i želje da se opet upuštaš u ovo.

Hvala svima koji su glasali za Mađarski rok, poslali smo nešto što lično volimo znajući da nije voljeno u FSC svetu ali to je skroz ok. Ima i to svoju publiku!

Evo i Gavranova prijava i poeni u pf i u finalu.

1761417255503.webp
1761417323164.webp
1761417341009.webp

Cestitke svima

Na 12. mesto sam najgore plasiran od svih koji su izvekli Finsku. Lepo. Hvala svima na glasovima.

12 Androgi😟

Back