292. FSC - Od severa do juga

Ispali su mi 1, 2, 4, 6 i 8.

EDIT: Dali ce moci Spotify plejlista za finale?

Last edited:
Bas mi je neocekivano poslednje mesto za moju mediocre radio-pop pesmicu. Ocekivanja su mi bila da ce biti negde u sredini, uzimajuci u obzir generalno los kvalitet pesama na izdanju. Moji predlozi uvek nekako budu potcenjeni u generalnom plasmanu, bez obzira da li saljem tipicno moju muziku koja ne prolazi dobro ili saljem druge zanrove, istrazujem zbog ogranicenja etc. 😴

Kakve su statistike, od koje drzave su koliko prosli, a koliko ispali

Ne mogu ni zamisliti, sigurno je teško biti na posljednjem mjestu uzimajuci u obzir generalno loš kvalitet poslanih predloga :(

Ne mogu ni zamisliti, sigurno je teško biti na posljednjem mjestu uzimajuci u obzir generalno loš kvalitet poslanih predloga :(
Zavisi od očekivanja. Nekad se izgubljeno 1.mesto za bod teže podnosi, nego poslednje sa jednim bodom ako znaš da si autsajder.

Ivana je već za mogućnost slanja grčke pesme imala verovatnoću 1:9. 😃

Iskreno, i drago mi je što nisam dobila tu mogućnost jer bi mi se verovatno dogodilo isto kao sa Remosom. Da izlistam mali milion mogućnosti i da izaberem opet pogrešno. Valto terma sam imala u vidu, ali kod ponavljanja izvođača ipak sačekam neki duži period (slala sam Nikosa na prvom izdanju na ovom forumu kad mi je Tetsujin, uslovima u startu skinuo sa dnevnog reda pesme koje sam imala u planu).

A super sam prošla i sad, nisam očekivala ni da budem blizu, a kamoli finale. :D Hvala svima.

Back