293. FSC - Kako zeleni kaže

zeleni

Ekspert
Kako-zeleni-ka-e-20251026-030529-0000.png

Dragi naši forumski konglomeratu, dobrodošli u Svemirdon.

Prije svega, još jednom bismo vam se htjeli zahvaliti za našu treću pobjedu na prestižnom FSC takmičenju. Nakon toliko godina izgnanstva lijepo se ponovno kititi zlatnom medaljom. (Prošlo je čak 85 izdanja od naše zadnje pobjede, što je bilo na starom forumu)

Pjesma život, 16godišnje slovačke aktualne FSC pobjednice motivirala nas je na ovu temu. Život je pun prilika, pun izbora, no ovaj puta uzet cu si pravo pa cu vam oduzeti taj izbor, a vi cete svoju sudbinu predati u moje ruke.

Vaš je zadatak jako jednostavan :

ŠALJETE 3 PJESME, A JA VAM BIRAM KOJA ĆE VAS PREDSTAVLJATI.

x Pjesme moraju biti od 3 različita izvođača
x Nije bitan žanr, jezik, duljina trajanja.
x Važno je samo da se poštuju FSC standardna pravila.

x Ukoliko jedna od vaše 3 prijavljene pjesme ne odgovara takmičenju, bit ćete zamoljeni da tu istu zamijenite drugom.

x Zeleni donosi odluku o vašoj pjesmi na temelju osobnih preferenci, tako da se ne morate bojati da ću vas zeznuti (bar se nadam)

x Što se tiče moje prijave, kako ne bi ispalo da kradem tuđe pjesme, 2 seta po 3 pjesme ću poslati Ivani koja će čuvati moje pjesme do kraja prijava i nakon kraja prijava ja ću si odabrati pjesmu.

x Ukoliko organizator primjeti da netko namjerno sugestira što da mu odaberem (tipa 1 ok pjesma, 2 neke trol pjesme), organizator zadržava pravo da zamoli forumaša da promijeni prijedloge. Ako nastavi da trola, jedna od trolova će biti izabran.

Prijave kreću od sutra 14:00

Spisak pjesama
https://docs.google.com/spreadsheet...qknHqpYHcALyBhxWPSN4jQ/htmlview#gid=117259474

Last edited:
PRVO POLUFINALE

01 DEVITO - EGO
02 FEA - SHADES OF BLUE
03 PHIL DUST - DANCE ALONE
04 METTE - MAMA'S EYES
05 ALAN WALKER x SOPHIA SOMAJO - DIAMOND HEART
06 DEAD POET SOCIETY x THE WARNING - HURT
07 ABRHAM MATEO x ANA MENA - QUIERO DECITRE
08 PALOMA PARIS - GOOD BOY
09 EMILIE NICOLAS - EASY
10 ELENI FUREIRA - DOKIMA SE
11 CLOUDY JUNE - BIG GIRLS DON'T CRY
12 MANESKIN - I WANNA BE YOUR SLAVE
13 LO SPIRIT x DABIN x KAI WACHI - HOLLOW
14 ALEXIA EVELLYN - DARK SIDE
15 TATE MCRAE - JUST KEEP WATCHING
16 NATALIA DOCO - DECRETO
17 SOAD - SOLDIER SIDE
18 RAMMSTEIN - DEUTSCHLAND
19 RYLEA SCHADE - DANCE LIKE A TANGO
20 GOGA SEKULIĆ - GAČICE

21 BLACKPINK - JUMP

Yt: https://youtube.com/playlist?list=PL8TZhj0W7fEic8VcVKGnXuJWC9fU0ZVuU&si=Rf3KerRyL3IRsqqc

DRUGO POLUFINALE

01 COLDPLAY - HIGHER POWER
02 SUB FOCUS, FIREBOY DML, IRAH - ORIGINAL DEN
03 ADAMLAR - ZOMBI
04 RORY - IN THE BIBLE
05 MARIAH CAREY - FANTASY
06 FREY - GAME BOY
07 CISSI - FRAGILE LIKE A BOMB
08 SAM FISHER - THIS CITY
09 Dedublüman & Mavzer Tabancas - Belki
10 ELIJAH WOODS - 24/7 365
11 EMINEM - MOCKINGBIRD
12 BEARWOLF - VALKIRYIE
13 JUDE KELLY - CLARANCE
14 PETAR BRKLJAČIĆ - IZGUBLJENI
15 LOREEN - CRYING OUT YOUR NAME
16 PARADE OF PLANETS - AVEC TOI
17 POPPY AMY LEE COURTNEY LAPLANTE - END OF YOU
18 MILEY CYRUS - END OF THE WORLD
19 ĐIA - DAJ MI ZNAK
20 ALEKSANDRA PRIJOVIĆ - MARŠ

21 VIKI MILJKOVIĆ - MAHI MAHI

YT https://youtube.com/playlist?list=PL8TZhj0W7fEgOvWCY04x-woB2ZgowZlA0&si=9vhbhV8tR3Z1J4db

GLASANJE TRAJE OD 01.11. 12:00 i traje do 05.11 12:00

Last edited:
Interesantna i unikatna tema, sviđa mi se. Samo ne znam po čemu se bira ta jedna pjesma koja će se takmičiti? Je li random odabirom ili?

Na koji način ćeš da biraš pesme? Ovako lako možeš da izabereš najgoru koju bih ti poslao 😅
Vrlo dobro pitanje!!!

Šta ako ne verujemo tvom ukusu zeleni?? Jeste da ste pobedili malopre i da sam vam dao 12 ali dešavalo se da vam je ukus užas 🤣

Ova tema me inspiriše da šaljem nešto što mi inače nikad ne bi palo na pamet da probam da šaljem. Shvatiću kao eksperiment.

Da li ćemo na priredbi saznati koje ste pesme odabrali Zelengorka??

Meni lično se sviđa tema jer je u neku ruku originalna ali me isto toliko i plaši jer ja kod Zelenog nikada ne prolazim dobro.

Neka bude ovo eksperiment što kaže Bebi.

Ahahahahhahaa

Što je najjače ja sam htio sličnu temu da pravim simboličnog naziva Majsta's BFF (iykyk) i da sa moje plejliste dobijate pjesme...

Eto vidite da je moglo gore.

Moje pjesme su na sigurnom kod Ivane. A vi pripremite dobre prijedloge! 😘

Back