zeleni
Ekspert

Dragi naši forumski konglomeratu, dobrodošli u Svemirdon.
Prije svega, još jednom bismo vam se htjeli zahvaliti za našu treću pobjedu na prestižnom FSC takmičenju. Nakon toliko godina izgnanstva lijepo se ponovno kititi zlatnom medaljom. (Prošlo je čak 85 izdanja od naše zadnje pobjede, što je bilo na starom forumu)
Vaš je zadatak jako jednostavan :
ŠALJETE 3 PJESME, A JA VAM BIRAM KOJA ĆE VAS PREDSTAVLJATI.
x Pjesme moraju biti od 3 različita izvođača
x Nije bitan žanr, jezik, duljina trajanja.
x Važno je samo da se poštuju FSC standardna pravila.
x Ukoliko jedna od vaše 3 prijavljene pjesme ne odgovara takmičenju, bit ćete zamoljeni da tu istu zamijenite drugom.
x Zeleni donosi odluku o vašoj pjesmi na temelju osobnih preferenci, tako da se ne morate bojati da ću vas zeznuti (bar se nadam)
x Što se tiče moje prijave, kako ne bi ispalo da kradem tuđe pjesme, 2 seta po 3 pjesme ću poslati Ivani koja će čuvati moje pjesme do kraja prijava i nakon kraja prijava ja ću si odabrati pjesmu.
x Ukoliko organizator primjeti da netko namjerno sugestira što da mu odaberem (tipa 1 ok pjesma, 2 neke trol pjesme), organizator zadržava pravo da zamoli forumaša da promijeni prijedloge. Ako nastavi da trola, jedna od trolova će biti izabran.
Prijave kreću od sutra 14:00
Spisak pjesama
https://docs.google.com/spreadsheet...qknHqpYHcALyBhxWPSN4jQ/htmlview#gid=117259474

Last edited: