Sećam se dobro tvog prvog slanja Totalne anestezije pre 9 godina jer je to bio jedan od mojih prvih FSC-ova koji mislim da je Marko organizovao, a tema su bili izvođači do 25 godina koji pevaju na jeziku koji nije engleski.Interesantno je Filhy da je Prijovićka imala i dobrih rezultata. Nekih top 10 plasmana.
Ja je dva puta slao, pre dosta godina sa Totalnom anestezijom i skorije sa Za nas kasno je. Oba puta ispala (a te dve pesme joj obeležile karijeru??)
Ipak izgleda ima i do toga ko pošalje.
Ova pesma možda nije baš pobednički materijal, ali nije ni za poslednje mesto sigurno.
Meni je iconic što je Filhy poslao Prijovićku, recimo zanimljivo kad se izlazi iz neke lične komfor zone gde nas mogu “provaliti” šta smo poslali. Ovako se malo iznenadimo i tako ostaje upamćeno. Eno Boxy pamti kad sam poslao Miru Škorić - Južna pruga.![]()
Takođe na konto toga, ne znam kojim povodom sam poslao Beyonce, vrv neki revolt prema samom sebi.Činjenica ko grom iz vedra neba ali si me podsetio tako na neke pesme koje sam slao tada a danas verovatno ne bih.
Takođe na konto toga, ne znam kojim povodom sam poslao Beyonce, vrv neka ljubav prema samom sebi.![]()
Organizacija se slaže, samo nema iskustva u tim tehnologijama.Mogli bi i neko zajedničko slušanje da organizujemo, nije ga bilo već nekoliko izdanja.
U Indiji.Gdje ste bila, recite nam