Hajde pošalji ti svima nama po tri pesme, pa mi da biramo koju ćemo.![]()
Ovo pravilo me osvaja, ako hoćeš da podmetneš trol ima prednost.x Ukoliko organizator primjeti da netko namjerno sugestira što da mu odaberem (tipa 1 ok pjesma, 2 neke trol pjesme), organizator zadržava pravo da zamoli forumaša da promijeni prijedloge. Ako nastavi da trola, jedna od trolova će biti izabran.
Za sebe se lično ne brinem, jer koliko je meni rečeno, moj i Zelenov ukus ne može biti različitijiMeni ovo pravilo nije najjasnije, ono se odnosi na ovo izdanje, ali ne može da ti zabrani da te pesme koje mi šaljemo kao predlog posle ti šalješ na neko naredno izdanje, zar ne?View attachment 38051
Ivana organizuje 350. izdanjeTreba mi kvota za organizaciju 350.FSC- Povratak otpisanih sa 44 pesme koje ostaju u PF.
Dobro onda računamo na to da ćeš biti fer po tom pitanju i nećeš krasti.Mislim da svi imamo pristup yt-u, spotifiju i ostalim muzickim platformama, vise manje tu smo negdje po glazbenom ukusu, tako da nemas brige da cu ti ukrasti pjesmu ni na ovom a ni na nekom iducem izadanju (osim ako mi pjesma nije na spisku i nekim cudom odgovara nekoj buducoj temi).
Ovo pravilo sto je @Aleksa49 naveo vrijedi za ovo izdanje, 3 pjesme sam poslao Ivani kako ne bi bilo da kradem i jos dodatne 3 u slucaju da mi netko lapi prve tri pjesme
Dobro onda računamo na to da ćeš biti fer po tom pitanju i nećeš krasti.
Ali opet ćeš znati šta ko ima u planu da šalje na naredna izdanja ako već ne šaljemo trol pesme. Kada se pojave u budućnosti znaćeš ko je tu pesmu poslao.