293. FSC - Kako zeleni kaže

Čestitke Zelenom što nas je do kraja držao u neizvesnosti, bilo je jako zanimljivo pratiti šou. 👽 @Bebi i @Marko ošuruli sa izborima, svaka čast na svemu. Bravo i za Aleksu na debitantskoj pobedi.

Ovako smo ocenili u finalu :
12 p - METTE - MAMA'S EYES
10 p - Dedublüman & Mavzer Tabancas - Belki
8 p - LO SPIRIT x DABIN x KAI WACHI - HOLLOW
7 p - BEARWOLF - VALKIRYIE
6 p - ALAN WALKER x SOPHIA SOMAJO - DIAMOND HEART
5 p - EMINEM - MOCKINGBIRD
4 p - BLACKPINK - JUMP
3 p - TATE MCRAE - JUST KEEP WATCHING
2 p - LOREEN - CRYING OUT YOUR NAME
1 p - SUB FOCUS, FIREBOY DML, IRAH - ORIGINAL DON8

@Ivana kad će LU?

Happy I Love You GIF by Looney Tunes

Začudilo me da je ovakav tip pesme poput Original Don prošao dobro na FSC, dnb žanr koji generalno flopuje. Drago mi je da može da se žanrovski šara i opet prođe fino.

Bravo i zeleno na orgiji, sve je bilo fino i precizno. :alien:

Hvala svima na glasovima za Lo Spirita, ponovio je ako se ne varam 4. mjesto. Bas lijep plasman :)

Cestitke Aleksi na pobjedi i zelenilu na org! 🫴

Lo Spirit i Hollow mi je otkriće! Hvala na pesmi.

Zeleni će me zamrzeti jer opet nešto zakeram! 😭
Ali moji finalni glasovi nisu lepo upisani. :(

Ja sam 4 poena dao Blackpinku, a ne 1, a 1 poen sam dao Poppy, Amy Lee, Courtney Laplante, što znači da bi time Gavran bio u top 10, a ne Stole.
Izvinjavam se, ali treba i to ispraviti. 🥺😩

Pa Zeleni ne hvališ se da si statirao u novom spotu Devita i ( pazi sad ) Bajage. 😂
I to bas danas izašla pesma na dan finala xD

Iskreno nije mi se svidjela pobjednička pjesma, baš nisam očekivao da pobijedi, ali svakako čestitam Aleksi na prvoj pobjedi!

@Aleksa49 Hoćemo li dobiti nekakav hint 🙂

Edit: Vidim objavljena je tema već, nama u Bosni malo kasni internet 😆

Nisam stigao ovde ni da vam se zahvalim kako dolikuje.

Pre svega želim da se zahvalim zelenom, koji je izabrao ovaj predlog i da mu čestitam na odličnoj organizaciji. Moram da naglasim da sam ja na početku bio možda i najskeptičniji po pitanju ove teme. Druga stvar, Tate mi je bila na 3. mestu od 3 poslata predloga i nisam bio najsrećniji što je nju izabrao. Sumnjao sam i u finale nakon toliko ispadanja. A tek u finalu, nakon što je prvih desetak imalo preko 100 poena, bio sam ubeđen da ću lizati patos. Kad ono šok! 😅

Čestitam Poky na osvojenom 2. mestu, iskreno bilo bi mi baš drago da si i ti pobedio na svoj rođendan, iako mi se lično pesma nije istakla.

A sad da se zahvalim svima koji su mi dodelili poene! 🫶
Svima na čestitkama i komentarima.

Svidelo mi se dosta pesama koje ste poslali, neke od njih su već bile na plejlisti a neke su na nju dospele.

Izdanje koje će mi zauvek ostati u srcu!
Hvala vam svima od srca još jednom! ❤️

Moram da dodam jednu zanimljivost za Mette, ta pesma mi maltene dve godine stoji na spisku i nekako sam zamišljao da je pošaljem kada Storm se bude odlučio da organizuje jer mi je bila idealna za neku njegovu temu, a sada vidim u tabeli da mi je dao 8 poena. ❤️ Ipak sam u glavi bio u pravu da bi mu se dopala. 😄
Baš mi je drago što je prošla zapaženo, jer skoro uvek je bila u užem izboru za slanje al nekako su je uvek druge pesme preticale.

Ooo. Cestitke Aleksa49. Doslo tvojih 5 minuta. :D Pesma od mene nije dobila poene, ali za utehu, napredovala je na listi u odnosu na prvo slusanje. Drago mi je sto si pobedio, jer si me podrzao kada nisam prosao i javno izjavio da sam pokraden. 💪

Zeleni cestitke na organizaciji i na solidnom osvojenom mestu (cestitke za 100p). Generalno, nisi toliko lose birao pesme. Kada vidim da je poslednji imao 80p i nije se izdvojio ubedljivo na poslednjem mestu i da u sustini svi su tu, a tako i borba za prvo mesto, ipak govori da je sasvim ok finale. 👍

Zadovoljan sam sa osvojenim brojem poena i potajno se nadao finalu. Svakako sam hteo ovu pesmu jednom da saljem. Hvala svima na poenima. ☺️

Paucice, bravo za pesmu.👏 kao da sam je ja poslao i moglo se zakljuciti da ce dobiti 10 ili 12p na osnovu komentara. Ne znam kako, zasto sam pomislio da je ta pesma bila, ali nema veze. Zajedno se radujemo uspehu. 😍

Propustila sam da dodam da se, u slučaju kada je prethodni pobednik i organizator jedino ne obraća pažnja na kraj redosleda, kada se, ukoliko su pobednik prethodnog izdanja i organizator dve različite osobe treba obratiti pažnja na to u kom je polufinalu pobednik prethodnog izdanja (jer se, naravno prijavljuje ranije od organizatora), u slučaju da se po redosledu prijava ispostavi da bi bili u istom polufinalu, u tom slučaju organizator menja mesta sa osobom koja se prijavila poslednja pre njega, na čemu se takođe grešilo, mada istina, ne toliko. :)

Čestitke Aleksi na pobedi, što se tiče debitantske organizacije, bila je dobra, ako ostavimo po strani ove greškice. Interesantna mi je pesma "Original don," komotno je mogla i ona do pobede, ali svakako čestitke na 2. mestu. Što se ostatka tiče, nekako sam navikla da u TOP10 bude manje onih pesama koje su dobile poene od mene, a drago mi je što je jedna od njih Lo Spirit, moja dupla "osmica." Mislim da mi je ovo i retko izdanje gde mi je veći broj pesama kojima sam dala poene poispadao u polufinalu i to uglavnom oni viši poeni. :/

Što se mog predloga tiče, nije mi bio prvi izbor od tri koje sam poslala, više sam je čak poslala da popunim broj, pošto mi trenutno ništa drugo na španskom nije "pasalo" u ovom trenutku, pa se nađoh pomalo iznenađena odgovorom organizatora, ali ajde barem je zamalo prošla i tamo završila u uobičajenom delu tabele, što se mene tiče. Mislim, nije da je nisam planirala nekad slati, ali iskreno je nisam očekivala kao odabranu.

Hvala svima na glasovima, Majsti i Aleksi na 2x12, Stefanu na 8, Marku (7 u pf), Nije sve tako sivom (6 u pf) i Stefixu (7 u pf) na 7 poena, Endregi na 6 poena (6 u pf), cinqueu na 5 poena, djoletu_ na 4 poena (7 u pf), kao i Tetsujinu na 5 poena, Djoletu i Stormu na po 4 poena, Anhelu na 3 poena, EvroBosni na 2 poena i Vaxu na 1 (4 u pf) poenu u finalu. Zahvaljujem i organizatoru i Leu na po 1 poenu u polufinalu.

Printscreenovi: prijave: Doctor Who, creature; glasovi u polufinalu: Replay, EvroBosna; glasovi u finalu: liberta, Vax'ildan.

EDIT: Zaboravila sam da dodam tabelu sa popravljenom greškom u finalnom glasanju.

Attachments

Last edited:
Čestitke Aleksi49 na pobedi, jedna od boljih pesama u konkurenciji 👏 Čestitke i zelenom na organizaciji i hvala što mi je izabrao pesmu za finale, iako je to bila najmanje željena opcija od poslate 3 pesme 😁👏

Hvala svima na poenima za Cissi kako u polufinalu tako i u finalu, posebno hvala za finalne top poene: Ivana (12p), Bebi (10p), Destry94 i Testujin (8p) 🙏

Back