Propustila sam da dodam da se, u slučaju kada je prethodni pobednik i organizator jedino ne obraća pažnja na kraj redosleda, kada se, ukoliko su pobednik prethodnog izdanja i organizator dve različite osobe treba obratiti pažnja na to u kom je polufinalu pobednik prethodnog izdanja (jer se, naravno prijavljuje ranije od organizatora), u slučaju da se po redosledu prijava ispostavi da bi bili u istom polufinalu, u tom slučaju organizator menja mesta sa osobom koja se prijavila poslednja pre njega, na čemu se takođe grešilo, mada istina, ne toliko.
Čestitke Aleksi na pobedi, što se tiče debitantske organizacije, bila je dobra, ako ostavimo po strani ove greškice. Interesantna mi je pesma "Original don," komotno je mogla i ona do pobede, ali svakako čestitke na 2. mestu. Što se ostatka tiče, nekako sam navikla da u TOP10 bude manje onih pesama koje su dobile poene od mene, a drago mi je što je jedna od njih Lo Spirit, moja dupla "osmica." Mislim da mi je ovo i retko izdanje gde mi je veći broj pesama kojima sam dala poene poispadao u polufinalu i to uglavnom oni viši poeni. :/
Što se mog predloga tiče, nije mi bio prvi izbor od tri koje sam poslala, više sam je čak poslala da popunim broj, pošto mi trenutno ništa drugo na španskom nije "pasalo" u ovom trenutku, pa se nađoh pomalo iznenađena odgovorom organizatora, ali ajde barem je zamalo prošla i tamo završila u uobičajenom delu tabele, što se mene tiče. Mislim, nije da je nisam planirala nekad slati, ali iskreno je nisam očekivala kao odabranu.
Hvala svima na glasovima, Majsti i Aleksi na 2x12, Stefanu na 8, Marku (7 u pf), Nije sve tako sivom (6 u pf) i Stefixu (7 u pf) na 7 poena, Endregi na 6 poena (6 u pf), cinqueu na 5 poena, djoletu_ na 4 poena (7 u pf), kao i Tetsujinu na 5 poena, Djoletu i Stormu na po 4 poena, Anhelu na 3 poena, EvroBosni na 2 poena i Vaxu na 1 (4 u pf) poenu u finalu. Zahvaljujem i organizatoru i Leu na po 1 poenu u polufinalu.
Printscreenovi: prijave: Doctor Who, creature;
glasovi u polufinalu: Replay, EvroBosna;
glasovi u finalu: liberta, Vax'ildan
.

EDIT: Zaboravila sam da dodam tabelu sa popravljenom greškom u finalnom glasanju.