Prvo polufinale:
1. Aleksandra Prijović - Sve po starom - Pesma zvuči bogato, baš je bogat narodnjak. Nije me nešto ganula, čuo sam bolje njene pesme.
2. Halid Bešlić - Romanija - Ovo je pesma koju svi vole da čuju, bar takav utisak ja imam. Istog mišljenja ko i za Prijovićku da je bogat narodnjak, puno elemenata u samoj muzici. Ali neuporedivo bolje u odnosu na nju.
3. Jurica Blažević - Narkotik - OVO! Znači, opsednut sam ovom pesmom i to bih proglasio himnom izdanja.
4. Radiša Marković - Neznanka - Ovo baš onako pristojna starogradska pesma, onako za gospodu u odelima i sa vokabularom. Zapevam kad čujem, pevljiva je.
5. Kaliopi i Željko Samardžić - Znam - Dva penzionera ispred Vojvođanske Banke i skontali su se posle 6 decenija da su trebali da imaju seks u mladosti.
6. Sinovi Manjače i Ćana - Brat i sestra - Ćanin glas kad čujem ozarim se, pesma odmah zvuči primamljivo, al ova gospoda su mi ko volovi pred priplod kad namirišu kravinu gospođicu.
7. Militsa for you - Rarakija - Ovo je odlična pesma da kad nam se ide u wc u kafani da se popravimo pa pustimo dok smo u kabini i na blic pričamo o važnim životnim dilemama, al sve sa cupkanjem.
8. Hanka Paldum - Crne kose - Ovo je jedna prelepa kompozicija pre svega i mislim da niko bolje ne može da interpretira do sama Hanka.
9. Dragana Mitrović - Vruća čokolada - Ovo sam čuo naravno, al nije kod mene baš zaživela kao hit koji bih pustio da me drmne.
10. Davor Badrov - Jedina - Ovo je garant ukradena neka pesma iz Grčke ili Turske oseti se. Šta znam, previše strejtaški.
11. The Cure - Lovesong - Dovedeni nečiji gosti iz inostranstva kod studenta Filozofskog, nije znao gde da ih odvede pa reko aj kad ste već u Srbiji da vas sprovedemo kroz Skadarliju. Naravno, samo su ih otrovali od alkohola i vratili u pajdo gajbu.
12. Šaban Šaulic - Žal - Nije mi baš legla ova pesma, ne pronalazim se u ovim emotivnim pukotinama.
13. Aleksandra Mladenović - Kamo sreće da se manje volimo - E pa razmrdalo me ovo, ne znam ovu pesmu, a nije da mogu i pevačice da se setim da li je znam.
14. Saša Matić - Samo ovu noć - Malo mi je dugo trajala pesma koja mi je ujedno i dosadna.
15. Jele - Komšinica - Ove violinice me mrdaju, al opet mi je nekako nedotična jer ja ne bih muvao komšinicu, al za komšiju bih pevao neku drugu pesmu.
16. Gordana Stojićević - Pusti me da nađem srcu lek - I ovo isto kao Hanka Paldum, jako duboka kompozicija.
17. Ella B - Ajkula - Ovo mi je više fazon kućna žurka zagrevanje pred odlazak, dok se ne dobijemo žestoko da možemo da izdržimo kafanu. Al ok, shvatiću je kao pesmu za zagrevanje pred kafanu.
18. Stoja - Evropa - UUu a ovo kad krene ljudi polude i ja sam poludeo sada, tako da Stoja je najjači kalibar i to je naprosto tako.
19. Milanče Radosavljević - Dao bih ovo malo života - Ovde mi se dopada instrumentalizacija, iako je demode oseti se to staro bogatstvo. Ima mi smisla pesma, malo slabije me radi al razumem poentu.
20. Funky G - Kafana na Balkanu - Pa ovoj pesmi opraštam zbog naslova i teme pesme, to odgovara, ali isto mi je kategorija zagrevanje ko Ella B. Volim ovu pesmu, to sam okačio na FB kad sam se prvi put u životu napio.
21. Silvana Armenulić - Rane moje - I ovo mi je kategorija legendi, vrlo vrlo milujuća pesma.
22. Knez - Dal si ikada mene voljela - Totalno nema veze s kafanom, bar meni možda je neko našao smisao. Čak mi ne ide ni sa Ellom B i Funky G u kategoriji, nije baš da mrda ova pesma.
Drugo polufinale:
1. Magazin - Kako sam te voljela - Kontam lepotu pesme, kažem ja i to svom dragom. Al naprosto ko grom da me udara, ne uživam kao i ti, oprosti mi. I onda krene fake rasprava na konto ove pesme kako ja nešto krijem.
2. Milica Pavlović - Baja Papaja - Prosek za sve do sad što sam čuo, nisam očekivao ovaj izbor pesme.
3. Sinan Sakić - Ej, od kad sam se rodio - Iiiiiiiiiiii ova Sirija kad krene ja znam da je vreme da budem van svesti i da svi prisutni su takođe ubačeni u taj element!
4. Milena Ćeranić - Nedostajanje moje - Pa nije mi se dopalo.
5. Bora Drljača - Otišla je Danijela - Ova pesma mi budi prelepa osećanja i tetka mi se zove Danijela, tako da pesma ima posebno mesto.
6. Mimi Mercedez - Kleopatra - Naš diler droge večeras, poštujem što ste došli jer bez vas ne bi bilo piramide od spida koja je potrebna da izguramo veče s toliko alkohola!!!
7. Seka Aleksić - Umri do zore - E ova pesma mi je odlična od Seke, baš cepa!
8. Louis - Kolo ljubavi - I on je legenda, al ova pesma me zaista nije pogodila ni u koju tačku.
9. Danijela Martinović - Što sam ja, što si ti - Ne znam da li u hrvatskim kafanama puste ovo, al čak i mogu da zamislim da se u jednom trenutku zapeva. Ima taj refren koji je sličan vajbu tom. No, volim pesmu, slušao sam je mnogo puta u životu.
10. Sin od oca Gliše Predrag Kretić - Uspio sam zemo - Prvo ovo ime Sin od oca Gliše Predrag Kretić mi je kao da predaješ CV za rad u Auto Školi, on tako izgleda kao klasičan Ćaci koji traži nekog da zajebe, voli da šmrče, nađe par ribica, tako provodi se. Drugo, šta znači naslov pesme Uspio sam zemo?? Jako sam zbunjen, al i to je neka reakcija.
12. Džidža - Pare proklete - Ovo mi je skandalozno loše, čak ni koreografiju ne zna da spremi.
11. Rođa Raičević - Zar je važno ko je kriv - Pa lepo je ovo zvučalo. Nisam baš upoznat s njegovim opusom muzike.
13. Indy - Bato bre - E ovde je baš ubola hit za sva vremena, ne znam osobu koja nije mrdala uz ovo.
Komentar sa yt: Da sam na mestu ovih nasih sto prave pesme za Eurosong napravio bih pesmu na ovaj fazon za Indi, razvalili bi na Eurosongu, ubedljivo pobedili. I doveli takmicenje u Beograd ponovo , ja razmišljam u fazonu pa dobro je rekla.
14. Scooter - How Much Is The Fish? - E i ovo mi je kao ljude iz Berlina da smo doveli u Skadarliju, samo što ove ništa ne može da uradi jer su imuni na drogu i alkohol.
15. Milko Kalaydzhiev - GSM - Hahaha, nisam znao za ovo ali sam oduševljen!!!
16. Vesna Rivas - Didulidu - Mene osvaja ova koreografija i kurcožderski pogled kojim šacuje kameru! A mrdnula me pesma iako melodija zvuči kao traka kad se umota u kaseti.
17. Lepa Brena - Boliš i ne prolaziš - Ovo mi dođe nekako previše ozbiljno nakon svega što sam čuo. Al nisam nešto ovu pesmu zapamtio.
18. Ljilja Bela - Djido - Ja kačio u temi Ljilju Crnu, evo ima i Ljilja Bela. Iskreno, nikad čuo pesmu ni za nju! Ima smisla za ovaj epic folk sound.
19. Goci bend - Vakcina - Kombinacija Paco Raban, šljivovice i meke drine prožeto političkom temom za stolom.
20. Dobar loš zao - Žurka - Znam pesmu napamet jer uvek ide kad bi se puštale 90te, al uvek me je i slabo radila od tih.
21. Džej - Imati pa nemati - I ovo je suv kvalitet, no ja nemam specijalna osećanja prema pesmi.
22. Vera Matović - Miki Milane - E a ova pesma me uvek ozari! Zapravo, Vera Matović me uvek ozari, baš je Dolly Parton iz kafane!