294. FSC - Kafansko veče

Sve pristojne pesme u finalu, sve skandalozne ostale u pf. 😂
Ima nas i ispalih pristojnjaka. 😁
No, rezultati su skroz dobri. (y) Vi što ste ispali, ko vas šiša! Ispao sam i ja. 😂

Ali, 13. put ove godine ispadam iz drugog polufinala, pa to više stvarno nije normalno!
Ako i sledeći put zapadnem po rasporedu u drugo polufinale, spaliću forum! 😡

Prošao u finale!
Uspio si zemoooooo! 😃👏

Pogodio sam 9/11 iz prvog i 9/12 iz drugog polufinala.
@Aleksa49 kako su ostali prošli?

Sastavio sam top 10 nekako i bukvalno mi je svaka pjesma tu za 12p, na bilo kom drugom bi sve bile u igri za top 3, ali eto.

I ispod crte ostadoše odlične pjesme koje zaslužuju bodove. FSC po mojoj mjeri baš

Necu docekati proglasenje. Odoh spavati.
Nadam se da ce bar polovina mojih 10-ki biti u finalu. 🙏

Mene licno zanima ko je poslao "Kako sam te voljela", ali bih voleo da sacekam jos koji dan.
Oooo. Hvala forume sto ste me ispostovali. :love: Proslo je 9/12 desetki i 4/7 sa ocenom 9.5. Ovo je ujedno lepo i ruzno. Neka pesma za Top poene ce dobiti nesto sitno, a one koje su za 7-8 poena nece dobiti nista. :confused:

Moji poeni.
1. pf-e:
5p Dragana Mitrovic (7) Ocekivao sam da bude u finalu.
2p Kaliopi i Zeljko S. (15)
1p Milance Radosavljevic (16)

2. pf-e:
12p Scooter (5) Sramite se. 😤
7p Rodja Raicevic (11)
4p Danijela Martinovic (17)
2p Milena Ceranic (22)

Cestitke finalistima.

Tinte bolje ocenio Faraona, nego moj kafanski predlog.
Znači idem u finale.

Biće šta će biti, a mi ćemo kao u pesmi gospodina koji je trebao biti na ovom takmičenju.

Za ovo ocekujem jednu cokoladu kao znak zahvalnosti. ☺️

Za ovo ocekujem jednu cokoladu kao znak zahvalnosti. ☺️
Izvolte. Ne znam koji ukus preferiraš.

images

Ove u belom omotu su zbog Faraona. Jedini ga, pored mene nisi gledao, a kad ga slušaš onda zaslužuje tvoju ocenu. Čim sam videla spot i šta sam poslala znala sam šta mi se piše.
Sve što šaljem, prvo mora meni da se svidi.

@Filhy, za sada nemam nameru da ustupim licencu za FSC specijal Povratak otpisanih, ali ako pre mene budeš imao 44 gubitnika, možemo da se dogovorimo. Igra bi se zvala Filhybona.

Ne biram. Samo nek je slatko.😀

Odgledam sto posaljete, ali pesma je na prvom mestu. Spot, video moze samo malo da potpomogne.

Back