295. FSC - Battle of the Bands!

1000041995.webp

Pozdrav svima i dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Verujem i nadam se da će nam svima biti lepo.

Pravila ste već videli, ponoviću i ovde da dueti nisu dozvoljeni. Ne dopuštam ni varijacije tipa bend sa bendom duet. Samo ono što piše na baneru to su pravila.

LINK SA SPISKOM PESAMA KOJE SU VEĆ BILE

Prijave počinju od 17:00. Rok za prijave je 29.11.2025 od 17:00 do 05.12.2025 u 10:00.

Attachments

Last edited:
Toooooooo!!! 😃😃😃
Ne pamtim kad je poslednji put pobedila moja 12-ica, a još i prva pobeda! 👏👏👏
Danas je baš divan dan. ☺️
Kao da se za trenutak vratilo zlatno FSC doba! 🙏

Zašto sam ja mislio da je Detektivka pobjeđivala već?? Čestitke 👏👏👏

Destry, super FSC! 💪💪

Hvala svima na glasovima za Hurts, poslao sam ih jer ih volem baš i trebalo je KONAČNO da ih slušam uživo na Exitu ove godine ali sam se 10 dana prije tog polomio i završio sa šakom u gipsu pa će Hurts ipak morati da me sačeka još malo na svom nastupu

Treći TOP 10 plasman za mene, malo sam se razočarao pri kraju jer sam mislio da ću biti u igri za barem drugo mjesto. Drago mi je što me osjećaj nije varao i da sam pravu pjesmu izabrao, ovo je jako potcijenjen underground bend koji decenijama djeluje i zaslužuju mnogo više. Ali nejse, čestitke pobjedniku i organizatoru, s obzirom na konstrikcije s vremenom sve je izgledalo super, i još smo imali slušanja.

Prvi put za dve godine ne stignem uživo da ispratim rezultate i pobedi Detektivka Pajić! Ma bravooo bree! Konačno! I zasluženo! 😍😍😍👏🏻👏🏻🥳🥳
Čestitke i Destriju na organizaciji! 👏🏻👏🏻

Takođe i bravo Destriju i Rou na pesmama, to su mi bile druge opcije za slanje sa moje liste ali ja ipak rešim da pošaljem pesmu od Oxaja koja izvisi i sa 1.mesta u polufinalu padne na 11.mesto u finalu, to samo ja mogu da uspem! 🤣 (dabogda se raspao Oxajo)

Čestitke Detektivki na trijumfu! 👏

Fino izdanje + zaista se nadam se da je ovo kraj mojih traumatičnih FSC iskustava kod Destryja lol
I, naravno, hvala na poenima 🙏

Bravo Detektivky, moja dvanaestica! Kakva pesma, a tek video! Mega dobro izdanje, @Destry94 bravo na svemu. @Pokahontas sorry 😔 napravila sam gaf, pissla u pola 2 nocu, pa grupa koju sam i sama htela da posaljem nije dobila poene.
Hvala ljudi na poenima, i za top 10, kasnije pisem zahvalnicu pojedinacno.

Cestitke Detektivki na pobedi. Drago mi je kada neko debituje sa pobedom, ali mi nije drago sto je ostvareno sa pesmom koja mi se ne dopada (23. mesto u finalu). Za ovaj bend nisam cuo, ali vidim da je vecina upoznata sa istim.
Cestitke Destry94 na organizaciji, a i na plasmanu. Drago mi je kada mi organizator bude u mom TOP 10.

Izdaje mi je bilo podeljeno na dobre i losije pesme, bez neke sredine. A kao sto sam pisao, po prvi put bi bilo da bih morao nekom da "poklonim" poen zbog pravila da se pesmama kojima se da nekih od TOP 3 poena mora u finalu dati bar jedan poen. Toliko mi je bilo bolje drugo pf-e od prvog.

I mislim da je ovo prvi put da mi se TOP 3 nasao u TOP 10, tj. upisao na LU. 👏

Pravo Tedektyy vrlo smo sretni zboga vas. 🥳🥳

Moji favoriti izvisili, al ko im je kriv kad su mi se svidjeli.

Cestitke @Destry94 na organizaciji, bilo je sve super. Inače, očekivao sam vise rocka i metala (kažem ja koji je htio biti drugaciji pa se istopio u masi sa ovima koje sam poslao lol)

Mnogo draga pesma i uvek lep osecaj kod Destrija na prijemu, savršen tajming da se upiše prva pobeda posle dve godine bitisanja na forumu.✨️Da se ne bih pojedinačno zahvaljivala, lepo je što nisam jedina koja se oseca kao Drakula kad ugleda svetlost dana🤪.
Organizaciju prepuštam prvom dobrovoljcu, a ja vam za neki naredni period spremam nešto mega kul. Stay tuned.

Čestitke Detektivki na pobedi, jedna od boljih na izdanju.
Destry, ako je i bilo nekih grešaka, nisu toliko strašne sigurno, organizacija je bila sasvim dobra.

Sad, da li da objavim organizatora poslednjeg izdanja ili da sačekam još malo? :unsure::D

To bi onda bilo dosta offtopica, imajući u vidu da iz opticaja ispadaju Detektivka, Destry, Aleksa49 i dotični koji je dao predlog. :P

Back