295. FSC - Battle of the Bands!

1000041995.webp

Pozdrav svima i dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Verujem i nadam se da će nam svima biti lepo.

Pravila ste već videli, ponoviću i ovde da dueti nisu dozvoljeni. Ne dopuštam ni varijacije tipa bend sa bendom duet. Samo ono što piše na baneru to su pravila.

LINK SA SPISKOM PESAMA KOJE SU VEĆ BILE

Prijave počinju od 17:00. Rok za prijave je 29.11.2025 od 17:00 do 05.12.2025 u 10:00.

Attachments

Last edited:
Ne mora nužno da bude moje. Ako neko ima zanimljivu ideju, koja bi se mogla iskoristiti za to izdanje, mada može da bude i neka uobičajena, slobodno neka se javi kada bude vreme, tamo kraj februara, početak marta koliko mi se čini da će biti.

Eto, krenuli smo i sa pogađanjem. Nisam ja. :P

Organizator 296. FSC-a, poslednjeg u sezoni je Tetsujin.

EwkNyR8.png

Detektivko, čestitke na prvoj pobedi, i ja sam ostao u šoku da već nisi pobeđivala. Pohvale i Destriju na organizaciji i zahvaljujem na 12 poena, uvek je nekako posebno lep osećaj kada se 12 dobije od organizatora. A hvala i ostalima na poenima, meni je ova pesma izuzetno draga i lična, tako da mi je drago da je bila deo finala 💕

Čestitke @Detektivka na prvoj pobjedi, bilo je već i vrijeme hehe, a prva pobjeda je uvijek najslađa! Neka ih bude još 🙏

Hvala svima koji su glasali za SADU, bez lažne skromnosti očekivao sam visok plasman jer pjesma je pravi biser i drago mi je da ste ju prepoznali i nagradili, jedino mi je žao što sam opet od uobičajnih forumaša dobio 0, deja vu skoro svako izdanje neovisno šta poslao xD

Čestitke Destry na organizaciji 🙏

Čestitke Detektivki na prvoj pobedi, nek je berićetno! ❤️
Hvala Destry na odličnoj temi, pesme su bile super kao i organizacija!

Čestitke Detektivki na pobedi, Destriju pohvale na dobroj organizaciji. Hvala svima na glasovima za Le Vibrazioni, posebno etici i Chodi na po 10 poena i cinqueu na 8 (drago mi je što razmenismo visoke poene :D ).

Printscreenovi: prijave: Anhel, botbona; polufinale (glasovi): EvroBosna, Killy; finale (glasovi): Choda, dracarys.

Prijava i glasovi organizatora:

Back