295. FSC - Battle of the Bands!

1000041995.webp

Pozdrav svima i dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Verujem i nadam se da će nam svima biti lepo.

Pravila ste već videli, ponoviću i ovde da dueti nisu dozvoljeni. Ne dopuštam ni varijacije tipa bend sa bendom duet. Samo ono što piše na baneru to su pravila.

LINK SA SPISKOM PESAMA KOJE SU VEĆ BILE

Prijave počinju od 17:00. Rok za prijave je 29.11.2025 od 17:00 do 05.12.2025 u 10:00.

Last edited:
23. FSC je bio (moje drugo učešće), sećam se jer su se pojedini žalili da sam im "maznula" Linkin Park sa neinspirativnom pesmom, ali tad sam bila zaluđena prvim delom Twilight Sage, za koji pesma bila deo soundtracka.
I to sam ja organizovao 🤣
Mislim da je Metalika pobedila.

Troumim se. Treba da izaberem s kojim ću se konceptom takmičiti. Grupe odavno, samo mene, čekaju na YouTubu.
Imam zabavni , društveno angažovani i udara posred želudca gubitnički.

Ja sam baš zadovoljan pesmom za koju sam se odlučio iako mi unutrašnji osećaj kaže da će ispušiti u polufinalu.

Super tema stvarno, imam popriličan broj pesama koje odgovaraju temi, videćemo šta slati.

Evo par primera grupa ili bendova koje sam ja slao na FSC.

Amber Run - I found - Finale 23 mesto

Bananarama - Cruel Summer - 13sto mesto u polufinalu.

Bijelo Dugme-Lažeš zlato, lažeš dušo 15sto mesto u finalu

Nightwish - The Phantom Of The Opera - 1 mesto i moja druga pobeda na FSCU

Imam još puno primera ali evo nekih. Koje bendove i grupe ste vi slali na FSC?

Evo šta sam ja slao, držim se bendova jer mi je tema nekako samo za rock i rock adjacent bendove :D

11. FSC, 15. mesto u PF

13. FSC, poslednje mesto u finalu

18. FSC, 16. mesto u OF

23. FSC, nisam glasao pa DSQ

33. FSC, opet DSQ

75. FSC, 13. mesto u PF

150. FSC, 14. mesto u PF

164. FSC, 16. mesto u PF

166. FSC, 20. mesto u PF

171. FSC, 13. mesto u PF

280. FSC, 15. mesto u PF

283. FSC, 14. mesto u PF

Uopšte se nisam proslavljao sa bendovima lol dobro pa sam ovaj put direktni finalista :D

Dosta puta smo slali grupe, 12 puta ako računamo po ovim pravilima što je otprilike jednom na pet izdanja. 3 pobede i jedno treće mesto za sada:

KADNAY - Disco Girl (236. FSC)(POBEDA) 🇺🇦

RÜFÜS DU SOL - On My Knees (245. FSC)(POBEDA) 🇦🇺

Architects - Animals (269. FSC)(POBEDA) 🇬🇧

SANTI FRANCESI - ochhi tristi (266. FSC)(3. MESTO) 🇮🇹

Дискотека Авария — Пей пиво! (243. FSC) 🇷🇺

Weird Fishes - Ko je ko (253. FSC) 🇷🇸

Slipknot - Duality (254. FSC) 🇺🇸

Mansionair - Easier (256. FSC) 🇦🇺

Glass Animals - Heat Waves (263. FSC) 🇬🇧

Pipiolas - Romancero Propio (265. FSC) 🇪🇸

TOUKAN TOUKAN - Take Control (278. FSC) 🇫🇷

LEAP - Potions (286. FSC) 🇬🇧

Rezultati za pojedine pesme kod Drkice su kriminalni...al to je vreme kad su Virtus, nick CG i lilmonster harali FSCom pa je bilo svakakvih rezultata.

Ja sam sa bendom ostvario TOP 5 rezultat, nadam se da će me sreća pratiti i ovaj put, a ova sada pjesma ima nekih sličnosti sa Indokinom po stilu 😀

Back