Čestitke prolazicima, većina zaslužena. Doduše, nisam stigao da ispratim prvo pf detaljnije, ali videću kad budem slušao finale.
E sad, apropo pesme koju sam poslao-iskreno očekivao sam jednocifren broj poena, pa mi je ovo još i ok. A komentari... Ne ljutim se, svako ima pravo na mišljenje, potpuno ledžit, ali nakon svega što se ovde gledalo i slušalo, odnosno pojavljivalo, reći da je nešto najgore što je ovde viđeno, malo mi je too much. Da, pesma jeste cheesy, možda banalna kako je i Bebi komentarisao npr, daleko od bilo kakvog remek-dela, ali jednostavno se ne može okarakterisati kao nešto najgore. Na kraju krajeva, imao sam dosta izbora, pa kako mi prva prijava nije prošla, odlučio sam da ovom pristupim malo "neozbiljnije", obzirom da odavno na FSC ne učestvujem sa bilo kakvim rezultatskim ambicijama, već isključivo iz ljubavi prema muzici i otkrivanju nečeg novog. Kako god, prihvatam izvinjenje od
@Pokahontas i isto javno uzvraćam i njemu i svima onima kojima je bilo negledljivo i neslušljivo, nadam se da ste makar prekinuli pesmu na pola ili manje i poštedeli sebe muka. Toliko na tu temu, puno sreće svim finalistima.