296. FSC × 2000s

Konačno jedno finale za mene posle dugotrajne suše, iskreno, ne očekivah. Prezadovoljan svojim finalom, ali ne mogu isto reće za mnoge dobre pesme iz zelene zone koje su ispale, šteta.

Mnogo mi je drago sto zavrsavam sezonu s Beyonce, pogotovo sto od sledece sezone verovatno necu ucestvovati kao stalni takmicar.

"Dangerously in love" je prelepa pesma i jako bitna za Beyonce na vise nivoa. Mozete da cujete kako zvuci njeno izvodjenje nakon 20 godina, kao opening act na "Renaissance" turneji. 🎀

Tradicija da ispadnem u poslednjem izdanju godine je opstala 😂 ko želi da čestita neka čestita

Čestitke svima koji su prošli, Tetsujin kao i inače pokidao sa grafikom 🙏

[pa meni je ovo bila gotova stvar kad sam diskvalifikovana.

Pogledala sam potuke posle 9, pola 10, nije bilo odgovora, midlila sam sve u redu.
Onda kad sam otbotila u 12 25 vidim diskvalifikacija.

Nisam ni ulazila vise, sad vidim Tetsuin mi poslo potuku da posaljem do 25.

Zaista bad timing i moj distraction.

Nije bilo sudjeno 😭

Au sad videh koliko je dobrih pesama ispalo 🥺
@etica bravo za New Order, poslednje mesto, dosli me glave.

Last edited:
Au, pa da li je ovo moguće?! Prvi regularan prolaz u finale posle 286. podrumskog FSC-a kod Pokija ("regularan" - ako izuzmem 290. izdanje gde sam prošao samo zato što sam bio domaćin i bio poslednji u finalu)! :D
Tačno 10 izdanja posta koji traje još od sredine jula!!! Znači, spojio sam petrovdanski post sve do sada božičnog kada je red da se pred praznike makar omrsim jednom. :ROFLMAO: Nisam uopšte očekivao ovo (bilo je više loših nego dobrih ocena), ali se jesam potajno nadao jer mi je stvarno pesma supercool! :cool: Odoh da slavim sa Nanulinom i djoletom_. 🥳 :D

Rezultati polufinala mi se u globalu ne sviđaju jer je opet previše neoriginalnih domaćih pesama u finalu i opet faktički imamo polukafansko izdanje. Da još nisam ja prošao, baš bih izdramio! :ROFLMAO:Ali kod Tetsujina sam prošli put bio šestina kantri izdanju što mi je jedan od najboljih plasmana na novom forumu. (y)
Najviše mi je žao ispadanja za Bag Raiders, P!nk (mnogo sam gotivio ovu pesmu nekada) i New Order iz prvog polufinala, kao i Puddle of Mudd, Scissor Sisters i posebno Muse (mada je Pipi sama bila nepažljiva i možda je bolje da ipak malo pauzira sa FSC-om ukoliko ne uspeva da se uskladi sa obavezama jer mi deluje da je konstantno u nekom trzaju i cajtnotu kada šalje pesme i glasa :( ).

Jbgyyyy dešava se i najpažljivijima. Lepo je da će Pipi izvući pouku iz svega i imaće fino vremena da razmisli tokom pauze o svemu i da se vrati jača krajem januara ❤️

Očekivano skoro pa poslednje mesto, no nisam rezočaran ovom godinom bila je posve specifična.
Pozdrav za malobrojne što vole Sestrice Makazicarke, evo vam in your face vrlo flamboyant nastup kakav je inače proces odvijanja mašte u mojoj glavi!

Čim mi ove spomenute nedostaju, znači da mi i neke smetaju lol. :ROFLMAO: Ali ništa preterano, sasvim je ok finale.

Podsjetnici poslani! Malo zanimljivosti o glasovanju.
Trenutno je glasovala četvrtina glasača. Ovako stisnuto glasovanje nisam nikada vidio. Nemamo uopće izrazitog favorita i stanje se mijenja iz glasa u glas.
Prvo mjesto trenutno drži 52 boda, zadnje (19. mjesto) drži 25 bodova. Pjesma koja je u prvom polufinalu jedva prošla sa zadnjim glasačem, vodi u finalu. Pjesme koje su bile u polufinalima prve, sada su na 15. i 17. mjestu.

Vrlo zanimljivo... Čekamo daljnji rasplet.

Glasala i ja, iskrena da budem malo više inspirativnije mi je bilo polufinale u kom sam bila.
I čisto da kažem da, ukoliko je neko planirao da se prijavljuje za organizovanje Specijala, nema potrebe za tim, organizatora imamo. :)

Nažalost, dvoje forumaša nije glasalo. Produžujem im rok do 12h (stefan28 i remasur). Tko ih zna, može ih podsjetiti.
Nakon toga više neću prihvaćati glasove.
Priredba u 16h, taman da se stignete pripremiti za doček Nove godine.

Back