Au, pa da li je ovo moguće?! Prvi regularan prolaz u finale posle 286. podrumskog FSC-a kod Pokija ("regularan" - ako izuzmem 290. izdanje gde sam prošao samo zato što sam bio domaćin i bio poslednji u finalu)!
Tačno 10 izdanja posta koji traje još od sredine jula!!! Znači, spojio sam petrovdanski post sve do sada božičnog kada je red da se pred praznike makar omrsim jednom.

Nisam uopšte očekivao ovo (bilo je više loših nego dobrih ocena), ali se jesam potajno nadao jer mi je stvarno pesma supercool!

Odoh da slavim sa
Nanulinom i
djoletom
_.
Rezultati polufinala mi se u globalu ne sviđaju jer je opet previše neoriginalnih domaćih pesama u finalu i opet faktički imamo polukafansko izdanje. Da još nisam ja prošao, baš bih izdramio!

Ali kod
Tetsujina sam prošli put bio šestina kantri izdanju što mi je jedan od najboljih plasmana na novom forumu.

Najviše mi je žao ispadanja za
Bag Raiders,
P!nk (mnogo sam gotivio ovu pesmu nekada) i
New Order iz prvog polufinala, kao i
Puddle of Mudd,
Scissor Sisters i posebno
Muse (mada je
Pipi sama bila nepažljiva i možda je bolje da ipak malo pauzira sa FSC-om ukoliko ne uspeva da se uskladi sa obavezama jer mi deluje da je konstantno u nekom trzaju i cajtnotu kada šalje pesme i glasa

).