296. FSC × 2000s

Čestitke Leo, bravo Tets!
Odlično izdanje, sjajan rezultat za mene i treće (?) peto mjesto za moj prijedlog ove godine 😄

Hvala @Marko uvek vredi imati bar tog nekog ko će vas spasiti ispadanja u pf.

Tets, da li bih ispao da je Pipi glasala i da nije bila dsq ? U slučaju da bi mi dala 0 svakako.

Čestitam Leu i Tošetu. To je mojih 12, duplih 12 poena. To mi je omiljena pesma koja mi izuzetno znači i slušam je od kad sam dete bio.

Tets, sve je bilo odlično, čekaću tvoj FSC Mundjal 2026 ko ozeblo sunce!

Hvala @Tetsujin na 10 bodova za La Passion ❤️ Kada sam vidio da sam u istom polufinalu sa Indirom, Natašom, Tanjom i Anom znao sam da su mi šanse nikakve!

Isto tako, prije par dana sam vršio analizu broja bodova koje sam dobio od početka svog učešća i posebno želim da se zahvalim forumašima @Paučica 🥇 @Vax'ildan 🥈 i @etica 🥉na najvećem broju bodova za moje pjesme od početka mog učešća i tokom ove godine.

Posebne pohvale za Tetsujina kao organizatora jer obožavam tačnost, bez kašnjenja, sve se zna blagovremeno kad šta, i na sve to dobijemo i slike tabela da ne moramo sa Excelom da se bakćemo i generalno odlična grafika! (na stranu to što mi teme muzički ne leže puno, ali jako kvalitetan organizator) @Tetsujin 👏🏻👏🏻👏🏻

Hvala ti puno! I ja volim točnost i preciznost. Kada se ne mogu držati što sam planirao, hvata me nervoza.
Ovaj put nisam imao puno vremena oko grafike, ali moj stil većinom ostaje uvijek isti - minimalizam.

Ipak, za World Cup ću se unaprijed pripremiti kao i za prijašnja dva! 🥳

Čestitke Leu na pobjedi i tetsujinu na organizaciji 👏

Dobar plasman za In Da Club, bilo mi je čudno da još nije bila, šteta što je Pipi pogriješila s glasovima, hvalila je pjesmu pa bi možda i u top 5 završio(a i vidim da je i njena pjesma odlično prošla u pf pa je dupla šteta), 80% godine su mi rezultati bili užas, ali mi je drago da sam se zadnjih par izdanja malo trgnuo i ostvario neke dobre rezultate, i na dobar način zatvorio ovu godinu

Evo MTV Hits i Club MTV simbolično prestali sa radom završno sa pjesmama naše FSC učesnice, Diamonds i ironično, pjesmom Don't Stop The Music.

Obožavam pesmu koju sam poslao i oduvek mi je bila veoma cool! :cool:
18. mesto, thje, ali 'ajde, makar je finale bilo tu što je velika retkost.
Hvala svima koji su podržavali mene i Gorillaz tokom glasanja! 🤗
Najviše hvala Lignjoslavu na 12! :love: Zatim hvala: EvroBosna, Botbona, Gavran, Dracarys i Ro na po 8 poena! ❤️ Izgleda da se svake godine u ovo doba desi neko praznično ili božićno čudo pa Ro i ja damo bodove jedan drugome. 🙏
Hvala još Pokiju, Bebiju, Etici, Replayu, Dodou, Leu, Stoletu i Cinqueu na bodovima. :)

Sramota je da se na poslednja tri mesta nalaze Gavranova, Cinqueova i Djoletova pesma, čak iza Indire i Slađe. :mad:

Leu, maheru, još jednom svaka čast, ali se iskreno nadam da će prepustiti organizaciju. :D

Hvala svima na glasovima za gospođa Madonu i Džastina, lep i neočekivan plasman za pesmu koja je stala na kraj prijateljstvu Picike i lude Karle 😆
Čestitke gosn Leu na pobedi i Tetsiju na organizaciji i standardno lepim grafikama 👏
I srećna Nova godina svima 🎆

Back