Hvala vam svima na čestitkama!
Bravo
@cinque !

Mislim da ti je ovo četvrta vicešampionska pozicija (Aiello, Ofra Haza i Pet Shop Boys su bili do sada), a šteta je što si bio u trci za pobedu sa mnom jer je izgleda većina ljudi navijala za mene pošto na pobedu duže čekam, pa si nekako ostao u senci.

Nadam se da ćeš uskoro i ti uspeti u tome!
Pokahontas, bravo na svemu!

Ovaj FSC je bio fenomenalan u svakom smislu.

O organizaciji da ne govorim, a neizmerno mi je drago da mi se pobeda dogodila baš kod nekoga ko mi je i muzički i u mnogo drugih stvari dosta blizak i kod koga uvek imam sreće!

Dobrim delom ova pobeda pripada i tebi!
Pokidali ste sa predlozima za ovaj FSC!!! Posebno su u finalu bili sjajni
Dežurni, Tinte, EvroBosna, Marko, Stefix, Paučica, Kričrka, i mnogi drugi (vaše pesme ću sigurno nastaviti da slušam), a toliko mi je legla tema da sam imao veliki manjak poena i u polufinalu i u finalu.
Toliko je bilo sve super što se tiče konkurencije da, kao što sam pisao, da sam imao priliku da glasam za sopstvenu pesmu, ne bih joj udelio poene, a ne bi mi bila verovatno ni u top 15.

Izgleda da je postao standard da ja ne glasam (ne bih glasao) za te pesme koje osvoje preko 200 poena.

Daleko od toga da mi se ne dopada (već sam pisao kako sam došao do nje), ali nekada ispadne bolje kada ne ideš po svome, nego pošalješ nešto što će više obradovati generalno FSC društvo i što će oni sa užitkom slušati pevačicu za koju je verovatno čulo jako malo ljudi.
Bilo mi je jako neobično da sebe vidim na vrhu
Melburna toliko dugo, a da mi pritom "moja" ekipa koja me redovno vadi iz blata:
Etica, Drko, Paučica, Cinque i
JellyJelly zalepi po nulu!
Zanimljivo je da sam pesmu poslao upravo na svoj
rođendan, pa mi je možda i to donelo sreću!

A zanimljivo mi je da sam se prošle godine setio
@Nije sve tako sivo pošto je on najduže čekao na pobedu tada, da sam u 2025. poželeo njemu i sebi pobedu. On je prošle godine pobedio na samom početku godine, a kasnije tokom godine i još jednom, a ja sam ranije dugo verovao da ću jednom nekada pobediti ovde, dok sam negde tokom prošle godine "shvatio" da se to nikada neće desiti i odustao od bilo kakve nade. Eto, desi se i kada se najmanje nadaš.
Inače, sa stanovišta FSC-a nisam baš Portugalija, već pre bi se moglo reći Finska.
@èürôník (nadamo se da će nam se vratiti) je na svoju FSC pobedu čekao, ako sam dobro izračunao, čak
159 izdanja,

tako da sam istorijski drugi po redu koji je najduže iščekivao prvu pobedu.
A Finska ovih godina prilično dominira na ESC-u, pa vi vidite.
Na kraju ostaje još da se izahvaljujem

na ovim silnim bodovima, čak magičnih
222!

Ima vas baš puno, pa da ispoštujemo
red:
12:
Aleksa 
(hvala i na velikoj podršci i navijanju),
Gavrane

(drago mi je da idemo na još jednu sjajnu organizaciju kod tebe),
Ivana 
i
Whisky 
10:
Marko 
,
Stefix 
,
Stole 
i
Zakaya 
8:
Destry
Detektivka 
i
Endrega 
7:
Creature,
Lux,
Majsta,
Tinte i
Zeleni
6:
djole_,
dodo,
Estefan i
Zoxs
5:
Bebi,
Botbona (bravo i za odličnu pesmu, šteta što je ispala u polufinalu),
Dreamy Venue,
Evrobosna,
Shum,
Tetsujin i
Poky
4:
Vax (vidi se da si unikat; jedini daješ četvorku)

3:
Remasur i
Stormy
2:
Arseny
1:
Dracarys,
Dežurni,
Nanulina i (najgore ili pak najbolje za kraj)
Ro!!!