299. FSC - Arctic Song Contest

Bravo Gavrane na prezentaciji, gif baneri i edukativne informacije o Arktičkim državama su bile top 👏👏👏

Izvini što sam ti (možda) sabotirao pesmu, samo mi je zapalo za oko da je nešto čudno pa reko da kažem 😂

Izvini što sam ti (možda) sabotirao pesmu, samo mi je zapalo za oko da je nešto čudno pa reko da kažem 😂

Ne volim kvariti tradiciju i na prošlom mom FSC-u sam bio zadnji :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Čestitam na pobedi :love:

Kad sam pronašao tu pesmu, jeste delovalo sve savršeno i odmah sam je sačuvao. Glas, vizuali i još se pritom poklapalo sa temom. Ali dobro, šta'š :ROFLMAO:

Naravno ni ova organizacija nije prošla glatko ali na kraju sam isplivao. Valjda će na 462. FSC-u biti lakše. :ROFLMAO:
Ali drago mi je ako vam je bilo zabavno. :love:

A sad u susret 300. FSC-u :love::love::love:

Excel je na prvoj strani...

Auuu. Kakav fotofinis. I kakva pobeda. Od toga da je isprozivao organizatora, preko neglasanje Storma, do kaskanje za vodecima do samog kraja. Cestitke Pokahontas na pobedi. Pesma mi je ok, nije tako losa. 👏
Drago mi je da su Serebro u TOP 10, jedva. Uhh.
Da se zahvalim malobrojnim glasacima 😍 8p @Leo Cezar , 4p @zeleni , 3p @Choda @Aleksa49 .Kao i onima kojima se doapla ali nisu mogli da glasaju.

Za sam kraj da pohvalim organizaciju koju GavranESc organizuje i moze se nesto novo cuti, nauciti. Uz lepe slike, banere. Rezultat cu zanemariti. 👏

Sutra. Ne znam kada tačno.
Neće biti "brzi prsti" tip teme tako da nema frke.

Back