299. FSC - Arctic Song Contest

Bravo Gavrane na prezentaciji, gif baneri i edukativne informacije o Arktičkim državama su bile top 👏👏👏

Izvini što sam ti (možda) sabotirao pesmu, samo mi je zapalo za oko da je nešto čudno pa reko da kažem 😂

Izvini što sam ti (možda) sabotirao pesmu, samo mi je zapalo za oko da je nešto čudno pa reko da kažem 😂

Ne volim kvariti tradiciju i na prošlom mom FSC-u sam bio zadnji :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Čestitam na pobedi :love:

Kad sam pronašao tu pesmu, jeste delovalo sve savršeno i odmah sam je sačuvao. Glas, vizuali i još se pritom poklapalo sa temom. Ali dobro, šta'š :ROFLMAO:

Naravno ni ova organizacija nije prošla glatko ali na kraju sam isplivao. Valjda će na 462. FSC-u biti lakše. :ROFLMAO:
Ali drago mi je ako vam je bilo zabavno. :love:

A sad u susret 300. FSC-u :love::love::love:

Excel je na prvoj strani...

Auuu. Kakav fotofinis. I kakva pobeda. Od toga da je isprozivao organizatora, preko neglasanje Storma, do kaskanje za vodecima do samog kraja. Cestitke Pokahontas na pobedi. Pesma mi je ok, nije tako losa. 👏
Drago mi je da su Serebro u TOP 10, jedva. Uhh.
Da se zahvalim malobrojnim glasacima 😍 8p @Leo Cezar , 4p @zeleni , 3p @Choda @Aleksa49 .Kao i onima kojima se doapla ali nisu mogli da glasaju.

Za sam kraj da pohvalim organizaciju koju GavranESc organizuje i moze se nesto novo cuti, nauciti. Uz lepe slike, banere. Rezultat cu zanemariti. 👏

Bravo Gavro! Još jedna odlična i edukativna organizacija s tvoje strane, posebno što volim geografiju i naročito ovaj kraj zemaljske kugle. 😍

Čestitke maherko, Pokahontase, na sjajnoj pesmi i ko zna kojoj po redu pobedi. 👏🔥🙏

@Filhy u ovoj sezoni postao FSC sila! 😍👏🏻
Hvala ti, Dežurni! 🤗 Tek sam sinoć pogledao rezultate.
Zamalo i tvoja Hokka da dobije bodove, i možda i bi, da slušam i glasam kao inače, ali nije bilo šanse da stignem da dodatno preslušam pesme zbog haosa na poslu, Sanrema i PZE nedelje, tako da sam u finalu izglasao po sećanju. 😕 Nadao sam se da ćemo makar imati ceo vikend za glasanje, ali šta je tu je.

Inače, s obzirom da sam i regularno prošao u finale, mislim da mi je ovo istorijski rekord po broju vezanih finala (nikada ih nisam imao 4 za sve ove godine), a rekao bih, ako sam dobro računao, da sam i dalje prvi na Listi uspešnosti za ovu godinu što mi stvarno deluje kao naučna fantastika! 😂
Imam 18 poena, a Poki i Kričerka po 15 za sada.

Sva tri ovogodišnja učešća su mi sa norveškim pesmama, pa izgleda da mi tako dobro ide. 😁

Zahvaljujem se na poenima:
12: Paučica, Leo i Replay 😍😍😍
10: Lux i Tinte 😍😍
8: djole_ 😍
7: Ivana, Djole89 (bravo za Ásgeira), Marko i Zeleni
6: Arsenic i Destry
5: Etica i Dodo
Ostala sita: Dracarys, Stefiks, Vax, Poky, Ro, Androga i Sivi. 🙂

Idemo još bolje na sledeće, jubilarno izdanje! 😁

Čestitke Garvy na prelepoj organizaciji! 💃 🎇
Čestitke pobedniku Pohany, uvek budi to što jesi! 🫂❤️🎇

Hvala svima na glasovima za Serebro, top 10 plasman je tu. Krenulo je bajkovito ali nismo se probudili sa suzama u blatu već samo malko splahnuli.
Samo jako i samo hrabro 💪🪡

Back