300. FSC - The power of music

Music-Event-(Facebook-Post)-(1).jpg

Pošto su se frka i utisci oko ESC "super subote" polako stišali (ili se stišavaju još uvek) red je da se vratimo polako i našoj drugoj zanimaciji u okviru foruma, a to je takmičenje iliti igrica koja je, uz sve muke, poteškoće i zabavu preživela 299 do sada i dogurala do impozantne brojke i lepog jubileja - 300. izdanja na koje bih svima poželela dobrodošlicu ovom prilikom.
Sad, pošto smo većinom teme, nekako uvek vezivali za sam FSC, u nedostatku nekih zanimljivijih ideja, a shvatila sam nakon prethodnog izdanja da mi je u pitanju bila ipak deveta organizacija (a ne sedma kako sam isprva mislila), poklopilo se da, eto dodamo još jedan jubilej na već postojeći - moju desetu organizaciju, računajući oba foruma. Ovde su neki možda već i naslutili šta će biti tema, ali ajde da je i napišem jasno.

Dakle, podsetićemo se tema sa svih prethodnih mojih devet organizacija kroz formu zadataka, biće ih ukupno 54. A one su:
  • pesme iz filmova i serija, mogu i animirani crtani filmovi
  • pesme do 3 minuta (prihvata se do 3:10)
  • vremenske odrednice (dani, meseci, godišnja doba, dan, noć, jutro, podne, veče)
  • pesme na francuskom jeziku
  • dueti sa evropskog kontinenta (jedan izvođač debitant, jedan ne)
  • mjuzikli (filmovi i pozorište, animirani crtani STOP)
  • zadaci - ex-Yu
  • drugo i treće mesto (izvođači koji ih imaju najmanje jedno)
  • teme između 151. i 249. FSC-a

Uočavate da su među temama već dve, koje su već na neki način imale zadatke u nekom obliku i one će biti zastupljene sa zadacima koji su se plasirali u TOP6 na istom, stim da će za ovu poslednju temu, ukoliko dobijete jedan od dva zadatka koji su obuhvatali temu sa zadacima za koje nije bilo načina da se pronađu konkretni podaci o njima, važiti stavka koja je važila i na 250. FSC-u, a to je da šaljete izvođača koji je iz država iz kojih su izvođači koji su završili u TOP3 tada (objasniću onima koji ih dobiju pobliže, da sad ne zapetljavam)

Druga stvar je to da za zadatak "pesme iz filmova, animiranih filmova i serija," ne bih prihvatala filmove u tipu mjuzikla, muzičkih ili koji imaju bilo kakve veze sa tom oblašću, kako bih maksimalno olakšala onima koji dobiju zadatak "mjuzikli," za koji znam da će većini verovatno biti najteži, ali probajte i okušajte sreću, pa ako baš ništa ne nađete ili vam se ne dopadne, razumeću ukoliko ne budete želeli učestvovati.

Važe uobičajena NF i ESC ograničenja, takođe naravno, ne mogu pesme koje su bile, volela bih da ne šaljete ni instrumentale (mada mi se čini da je u većini zadataka već i koncepcijom zabranjeno, ali ajde da jasno napišem).

SPISAK:
https://docs.google.com/spreadsheet...LyBhxWPSN4jQ/edit?gid=117259474#gid=117259474

TRAŽENJE BROJEVA KREĆE 1.3. u 14h
PRIJAVE ĆE TRAJATI OD 1.3. U 18h do 7.3. U 12H

Molila bih jedan broj za mene od 1-54 (listu sa zadacima čuva Miloš)

Last edited:
Svi su glasali, vidimo se u 19h.

Za to vreme da zatvorimo i revijalni deo. Prethodni jubilej, 250. izdanje po redu imao je kao temu podsećanje na sve teme koje smo "izvrteli" u periodu od 151. do 249. FSC-a. Pobedila je Annalisa sa pesmom Mon amour, poslao ju je Stole, druga je bila Ofra Haza sa pesmom Yerushalaim shel zahav, nju je poslao cinque, dok je treće mesto osvojio grandson (tada debitant, dok je, u međuvremenu postao (ne)rado viđen gost na izdanjima) sa pesmom Dirty, a poslao ga je Pokahontas.

Mon Amour me podsjetila na to koliko puta su mi ispred nosa uzete pobjedničke pjesme 💔

Evo da pokušam (ali nadam se da će nam Ivana otkriti uskoro, tj pre 19h) 🎶

FINALE:

1. Charlotte Cardin - Tant pis pour elle Anhel
2. Lelek X Marin - Tane Leo Cezar
3. Serena Brancale, Alessandra A. - Serenata Filhy
4. Solann - Les Ogres dodo
5. grandson - Despicable Djole89
6. Alice Chater - Hourglass Nanulina
7. Calum Scott - Roots Stefix
8. Linkin Park - The emptiness machine zeleni
9. Zelie - Je ne serais jamais Dežurni
10. Amir Dadon - Giv'a achat Lux
11. LAVINA - this, too, will pass creature
12. Doris Dragović - Petak Nije sve tako sivo
13. TEYA - Bite marks Ro97
14. Torul - Saviour of love Tetsujin
15. Danielfy - Orgonafa cinque
16. Sara Siipola feat. Sexmane - Juostaan Endrega
17. AKA Neomi feat. Štras - Težišče Pokahontas
18. Crush - Love you with all my heart Ivana
19. MEEK - Fabulous Stole
20. ZAF - An Majsta94

Dežurni 6 pogođenih

Videću ako stignem, ako ne, saznaćete postupno na rezultatima.
Trenutno mi je veći "problem," osim pravljenja priredbe to što i dalje nemamo prijavu za organizaciju.

Što implicira da pobednik ili ne može ili sigurno neće, dakle ljudi prijavljujte se sad vam je šansa!

Pratimo finale, navijamo za par dobrih pesama videćete u poenima!

Ne impliciram ništa, već je poželjno da imamo jednu u rezervi, pošto nakon rezultata ima da krenete sa pitanjem kad će nova tema, a ja neću znati šta da vam kažem. Naravno, pod uslovom da pobednik ne prihvati. :)

Ja bih pitala svakako pobednika već sad, ali spojlovala bih mu time čitave rezultate. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Back