Prvo da se zahvalimo Rou na prezentaciji, sve je bilo krasno u Rolexu ovo veče!
Drugo, ono što je takođe veoma krasno su pesme! Ovo izdanje se nismo štedeli, pogotovu prvo polufinale koje je PO-KI-DA-LO!
Drugo je isto vrlo dobro za FSC uslove, tako da će se slušati. Obajamo u halal zeleno istaknute pesme. Islamska Republika Pohatan je odlučila:
PRVO POLUFINALE
1. Dove Cameron - Too Much X Zanimljiv elektro popić od gospojice. Ništa novo nismo čuli, ali po svojoj biti je lepo.
2. Låpsley - Falling Short X Divno!!! Baš nešto ovako mi treba trenutno.
3. Mad Tsai - DA DA DA X Ovakve pesme me odrade uvek, baš je intenzivno i gasirano, pop pank umro nije.
4. Jakov Jozinović - Ja volim X Old skul vajb, ipak nije mi se nešto dojmilo. Mnogo kopira Tošeta.
5. Wolf Alice - Bloom Baby Bloom X Uuuh super, baš po meri pop onako što volimo!
6. KLER - Моє серце X Pa ošurilo pf u početku!! Sećamo se gospojice sa Podrumovizije, bez da se dodo uvredi al ova nam je mnogo više po meri.
7. Saveus - Rainman X Poslednji minut je baš lep, ali dok dođe dotle isključio sam se. Kraj sam po sebi jako lep.
8. My Life As A Moth - Electro Junction X Baš pop džezerski, dojmilo nam se ovo slušanje.
9. Zafrir - Baba Rose X Ovakve pesme će me odraditi za tri meseca u nekom letnjem baru sa pena partijem (ako skupim pare za more), ali trenutno sam u fazonu okej ništa spec.
10. SOFI TUKKER & Mahmut Orhan - Forgive Me X Previše sterilno. I on i ona su mi dojadili.
11. Konstrakta - PRVA X Ovo mi je prva njena pesma koja me odradila na prvu bez da vidim nastup, sviđa mi se drum n bass. Vrlo, vrlo dobro.
12. Dead Pony - Eat My Dust! X Ovaj 2000te pank rok me odradio na bobana, pogotovu gitar solo i vriska. Davaj!
13. Carpetman – What Does It Mean To You X Znamo ovog ukrajinca, ovo nas je odradilo kako treba skroz. Kao kapućino, a opet razmrdava baš je vajb!
14. Olivia Dean - So Easy (To Fall In Love) X Podseća me na Laufey pre dva izdanja, baš je lepo i divno za čuti nešto ovako u ova napeta vremena!
15. NF - The Search X Nekako mi je njegov rep skoro uvek previše vanila, kao hvali se da ne psuje ako je to vrhunac onda ne znam. Nije loša pesma povrh svega.
16. Artemas - i guess u never really cared about me X Uh odličan! Da se ne uvrede al ovo mi mnogo više paše nego ILTWYKM. Kako ću glasati??
17. Blazy feat. Kevin Brauer - Harvest Moon X Još jedna kidalica :O . Bogami ošurilo pf, ovaj deep house bit može uvek i progresija je strava!!
18. Luka Rajić - Plešem sama X Ma i ovo kida! Cover bolji od originala, bravo Luka!
19. Siamese - Sloboda X Ma jel to na srpskom :OOO . Kako nisam znao za postojanje ovoga???!
20. Brigitte Calls Me Baby - Always Be Fine X Lepo za čuti, spokojni kapućino zvuci ala Stephen Sanchez, može.
21. Isabel LaRosa - eyes don't lie X Odlično zatvaranje! Svaka vam čast za prvo polufinale, ovo je bilo milina slušati sve!
DRUGO POLUFINALE
1. JOKER OUT X DEVITO - SUPERSONIC X Obožavam pesmu, samo sam čekao da je neko pošalje da je nagradim!
2. Natan, Алсу - Буду я любить X Nije loše, al imaju rusi svašta nešto bolje ponuditi za naše uši.
3. BAD BUNNY - NUEVAYoL X Superbowl specijal, odradi nas ovo skroz u atmosferi u kojoj želimo biti!
4. ZORANA PAVIĆ, DRAGAN BJELOGRLIĆ & NIKOLA KOJO - NEKAKO S'PROLJEĆA X Poštujem različitost zvuka, ali ne bih ovo slušao ovako.
5. Benson Boone - Mystical Magical X Slatkasto. Podseća me na neku drugu pesmu, jel cover?
6. HAVA - JEDAN DAN X Uuu lepo, nisam imao očekivanja i pozitivno me iznenadilo. Nije mi jasna ova promena na kraju, kao uvod u drugu pesmu fzn.
7. Urban Heat – Have You Ever? X Odlično takođe, baš mi se sviđa i estetika i sintisajzer!
8. D'n'D - Marija X Pesma za kola, neobavezna u našoj egzistenciji.
9. Ethan Bortnick - engravings X Uh ovo je intrigantno, ekstremno! Vuče me da pogledam opet, kad odslušam i odgledam sve ide opet.
10. Corona - Baby Baby X Klasičan eurodens, nemam šta dodati niti oduzeti. Za razliku od prošle nema neku istaknutost.
11. Koop - Strange Love X Prijatno slušanje, radi nas na 1965. godinu u kabareu. Neka naša prošla egzistencija je živela ovaj život.
12. SORAYA - FÉNIX X Dobra dobra, karakteristična španska elektronika, vole oni te brže ritmove.
13. Jorja Smith - The One X Joj što je lepo, baš mi se dojmila skroz!!!
14. Rebeka - Pas Mater F 60.81 X Zanimljivo xD ističe se zvukom i tekstom pre svega.
15. SIENNA SPIRO - Die On This Hill X Kao Saveus tek pred kraj krene prelepost, do tad ima da se čeka.
16. Leire Martínez - Mi Nombre X Tipično, ovakve pesme jako retko me kupe i ova nije izuzetak.
17. Abor & Tynna - Küsschen X Opa, vrte sad r'n'b, zanimljivou. Sviđa mi se ideja, realizacija je malo meh, voleo bih da više probaju sa eksperimentisanjem u ovom žanru.
18. Weird Fishes - Da mi je X FSC bebica! Prelepo im je ovo, baš je naturalistički.
19. 2XS – Le Charlatan X Uuuuu. u!
20. Florrie - Kissing In The Cold X Preravno, ona cinqueova mi je bila dosta bolja.
21. Erika Vikman - FATHER (I Will Never Confess) X Isto kao prošla, baš je 7. mesto na melfestu vajb xD
Svaka čast svima, nek najbolji pobedi