301. FSC - Show your playlist

Prvi post je sređen, ja ću sad još jednom poslušat svoje pf i uskoro glasove poslat Ivani, kod koje je ujedno i moja prijava

GLASANJE OD 25.3. U 10:00 DO 31.3. U 10:00

Radujemo se vašim semaforima i komentarima! 🚦

Da nastavim.

Urban heat - 7.5
DND - 8.5 Nekad mi se vise dopadala.
Ethan Bortnick - 7
Corona - 9.5 Sokiran sam da je ovako nesto poslato.
KOOP - 8.5
Soraya - 8.5
Jorja Smith - 7.5
Rebeka - 7
Sienna Spiro - 9
Leire Martinez - 9.5
Abor & Tynna - 8
Weird Fishes - 8
2xS - 6.5
Florrie - 8.5
Erika Vikman - 8.5 Spremio sam se da joj dam ocenu izmedju 6-7, kad ono pesma mi dopadljiva. 😮

Drugo polufinale mi je malo bolje, ali opsti utisak je da se vratilo u kolotecinu slabasnih izdanja. Iz mog ugla. Ali dobro. Bar se nadam da ce biti dovoljno u finalu dobrih pesama da sastavim fin TOP 10. Ovo su prvi utisci, a pred kraj glasanja cu ponovo ostaviti ocene, pa mozda bude promena.

Polufinale 1

excellent-lecker.gif

1. Dove Cameron - Too Much - Mmmm, odlično mala. Ovo mi def najbolja pesma do sad koju ste slali od nje.
  2. Låpsley - Falling Short - Ovde bi mi možda prijalo da je pesma kraća jer zvuči dugačko. Mislim, lepo mi je bilo dok je išla iako je nekako prazna.
  3. Mad Tsai - DA DA DA - Hahahah, odlično, sviđa mi se ludilo. Vozika me jeftini ali efektan vizual.
  4. Jakov Jozinović - Ja volim - Jako lepo što ga mnogi vole, dno za one koji ga pljuju jer su ljubomorni. Mene ne radi njegov šarm, ako gledamo kriterijume zavođenja pošto je pesma namenjena za to.
  5. Wolf Alice - Bloom Baby Bloom - Uuu iskidala malena, baš mi se dopala. Da se samo ja pitam bila bi u izboru za pobednika.
  6. KLER - Моє серце - Pa interesantno, skroz onako, lepi tonovi bili, sint, što da ne, odgovara, da.
  7. Saveus - Rainman - Predosadno mi je bilo, izvinite molim vas.
  8. My Life As A Moth - Electro Junction - E ovo je recimo zanimljiva dosada, a pritom može da mi se svidi full jer mi se dopala uska gradacija koja postoji. Volim te 60s tonove koji zvuče pomalo kao lek za smirenje.
  9. Zafrir - Baba Rose - Pesma kao da je došla u pravom trenutku posle dve plutajuće, ova je da promeni pravac dešavanja. Kao kad je žurka tanka, pa ti nađeš dobar presek.
  10. SOFI TUKKER & Mahmut Orhan - Forgive Me - Obožavanje pre svega život od Boga dat na zemlju našu.
  11. Konstrakta - PRVA - Pa okej, nisam možda kliknuo na prvu, mada sam čuo pesmu kad je izašla tako da je ovo druga. Al ona je prva, tako da prvo to moram da računam prvog puta.
  12. Dead Pony - Eat My Dust! - Uuu ovo ga baš dobro napržilo, vrlo vrlo. Pet plus štobsereklo.
  13. Carpetman – What Does It Mean To You - Interesantan je, pesma mi je ko kad indijci zmije dozivaju iz ćupa pa onda krene neki jazzregge. Tripovi kuvanog vina.
  14. Olivia Dean - So Easy - Prijatno skroz, osveživač zraka, ona izgleda ko proleće.
  15. NF - The Search - Brat od Eminema ekstra, bravo čovek, volim kad mi strejt ortaci ubace u algoritam neke pojedinosti ovog žanra, taman se izmiksuje.
  16. Artemas - i guess u never really cared about me - Ja ne znam šta će ljudi ovog polufinala raditi, evo kod ove pesme sam skontao da ima već dosta dobrih pesama. 😂 Svidela mi se ova poludosada, sreća pa kod mene vam postoji kategorija pesme za kola.
  17. Blazy - Harvest Moon feat. Kevin Brauer - Magično, šta reći. Sve je ubolo što se tiče mojih živaca. Čak mi ne smeta što traje večno u fazonu sam daj još droge, nikad dosta.
  18. Luka Rajić - Plešem sama - Konačno nešto da mi bude dosadno. Nekako ne mogu da se konektujem s njegovim pesmama.
  19. Siamese - Sloboda - Ja se tokom cele pesme pitam otkud oni znaju naški, tipa znam s mog izdanja da su iz Danske. Pa interesatno.
  20. Brigitte Calls Me Baby - Always Be Fine - Jaoooo, pesma je savršena!!! E ovo ću definitivno slušati već čujem, a i vidim da je megapodrum jedva 12k!
  21. Isabel LaRosa - eyes don't lie - I ovo mi je bilo dobro, joj, al ovo polufinale nudi svašta.

Polufinale 2

giphy.gif

1. JOKER OUT X DEVITO - SUPERSONIC - Okej mi je bilo, možda sam očekivao više od pesme ali ima mi potencijala!
  2. Natan, Alsu - Budu ya lyubit' - Ništa me ovde nije kupilo. Skupa svadba u Šeretonu, razvešće se brzo.
  3. BAD BUNNY - NUEVAYoL - Bravo Bed Bani, vrati mi veru u život!
  4. ZORANA PAVIĆ, DRAGAN BJELOGRLIĆ & NIKOLA KOJO - NEKAKO S'PROLJEĆA - Joj, a ja tačno znam osobe iz svog života koji vole ovo da puste i izgasiraju se, ja to ispoštujem ono, đir je nekome.
  5. Benson Boone - Mystical Magical - Ne znam, po svemu sudeći kako je krenulo ovo polufinale kaska već za prvim. Pesma mi nije ostavila utisak.
  6. HAVA - Jedan dan - Fina mi je bila ova ezoterija recimo. Vraćamo se na lep utisak.
  7. Urban Heat – Have You Ever? - Estetika mi super, al pesma mi nije nešto dojmljiva iz nekog razloga.
  8. D'N'D - Marija - Ovo mi je takav LOL, al lagao bih ako bih rekao da mi nije izazvala prijatnu reakciju i da sam zapevao dok je išla. xD
  9. Ethan Bortnick - engravings - Mmmm, ovo mi za sad i najbolje, bravo dečko baš si kreativno zaljubljen. Sviđa mi se virtuozno treskanje klavira.
  10. Corona - Baby Baby - Ja njih znam samo po jednoj pesmi, ovu isto prvi put čujem i zvuči mi kao reciklaža većeg hita. Ali mrda u svakom slučaju, mogu sebe da vidim da pustim nekom prilikom onako random kad ne znam šta.
  11. Koop - Strange Love - E konačno nešto da mogu onako malo da osetim to što treba! Dirnuli ste me.
  12. SORAYA - FÉNIX - Jel to ova što je propala 2009 na esc?? Kul joj ova pesma skroz.
  13. Jorja Smith - The One - Nije mi se dojmilo nešto. Samo mi je bilo ok, ništa specijalno i tako ti komentari ukus vanile.
  14. Rebeka - Pas Mater F 60.81 - E ovo je super! Ne bi preživela prvo pf, al ovde ima šanse! Random Severina wtf??
  15. SIENNA SPIRO - Die On This Hill - Ne mogu da verujem da mi ova lady bila u razmatranju za ovo izdanje, samo sa drugom pesmom. Deluje kao neka zvezda u usponu i baš mi se sviđa.
  16. Leire Martínez - Mi Nombre - Pa onako, dobro je jer je kao veselo i živo, al pesma kako je sklepana mi je onako dosadnjikavo bezveze.
  17. Abor & Tynna - Küsschen - Očekivao sam da mi se pesma svidi, kad ono ništa. Baš mi ono, ni mlako crkkla ringla.
  18. Weird Fishes - Da mi je - Kad mi ova meditativna pesma odlična, onda znate na čemu smo. Al jeste dobra, ne sprdam se. xD
  19. 2XS – Le Charlatan - Konačno da kažem da je nešto fantastično, fino me vozio ovaj lsd.
  20. Florrie - Kissing In The Cold - Ovo mi je bilo baš osvežavajuće nekako, kao još neka pesma iz prvog pf što je unela air ways miris u prostoriju.
  21. Erika Vikman - FATHER (I Will Never Confess) - I ovde sam očekivao da kažem bravo Erika, a ono dao sam blagi aplauz jer mi glupo da nemam nikakvu reakciju.

Bravo za sjajnu priredbu i sav trud, domaćine!!! 🙏🙏🙏
Na prvu mi deluje da je jaka konkurencija pesama.

Rolex očito nije prijateljsko okruženje za nas jer od starta stižu loše ocene i komentari, ali naša delegacija ne može ni najmanje da se žali na vrhunski tretman koji smo doživeli ovde. 👏

Prvo da se zahvalimo Rou na prezentaciji, sve je bilo krasno u Rolexu ovo veče!
Drugo, ono što je takođe veoma krasno su pesme! Ovo izdanje se nismo štedeli, pogotovu prvo polufinale koje je PO-KI-DA-LO!
Drugo je isto vrlo dobro za FSC uslove, tako da će se slušati. Obajamo u halal zeleno istaknute pesme. Islamska Republika Pohatan je odlučila:

PRVO POLUFINALE
1. Dove Cameron - Too Much X Zanimljiv elektro popić od gospojice. Ništa novo nismo čuli, ali po svojoj biti je lepo.
2. Låpsley - Falling Short X Divno!!! Baš nešto ovako mi treba trenutno.
3. Mad Tsai - DA DA DA X Ovakve pesme me odrade uvek, baš je intenzivno i gasirano, pop pank umro nije.
4. Jakov Jozinović - Ja volim X Old skul vajb, ipak nije mi se nešto dojmilo. Mnogo kopira Tošeta.
5. Wolf Alice - Bloom Baby Bloom X Uuuh super, baš po meri pop onako što volimo!
6. KLER - Моє серце X Pa ošurilo pf u početku!! Sećamo se gospojice sa Podrumovizije, bez da se dodo uvredi al ova nam je mnogo više po meri.
7. Saveus - Rainman X Poslednji minut je baš lep, ali dok dođe dotle isključio sam se. Kraj sam po sebi jako lep.
8. My Life As A Moth - Electro Junction X Baš pop džezerski, dojmilo nam se ovo slušanje.
9. Zafrir - Baba Rose X Ovakve pesme će me odraditi za tri meseca u nekom letnjem baru sa pena partijem (ako skupim pare za more), ali trenutno sam u fazonu okej ništa spec.
10. SOFI TUKKER & Mahmut Orhan - Forgive Me X Previše sterilno. I on i ona su mi dojadili.
11. Konstrakta - PRVA X Ovo mi je prva njena pesma koja me odradila na prvu bez da vidim nastup, sviđa mi se drum n bass. Vrlo, vrlo dobro.
12. Dead Pony - Eat My Dust! X Ovaj 2000te pank rok me odradio na bobana, pogotovu gitar solo i vriska. Davaj!
13. Carpetman – What Does It Mean To You X Znamo ovog ukrajinca, ovo nas je odradilo kako treba skroz. Kao kapućino, a opet razmrdava baš je vajb!
14. Olivia Dean - So Easy (To Fall In Love) X Podseća me na Laufey pre dva izdanja, baš je lepo i divno za čuti nešto ovako u ova napeta vremena!
15. NF - The Search X Nekako mi je njegov rep skoro uvek previše vanila, kao hvali se da ne psuje ako je to vrhunac onda ne znam. Nije loša pesma povrh svega.
16. Artemas - i guess u never really cared about me X Uh odličan! Da se ne uvrede al ovo mi mnogo više paše nego ILTWYKM. Kako ću glasati??
17. Blazy feat. Kevin Brauer - Harvest Moon X Još jedna kidalica :O . Bogami ošurilo pf, ovaj deep house bit može uvek i progresija je strava!!
18. Luka Rajić - Plešem sama X Ma i ovo kida! Cover bolji od originala, bravo Luka!
19. Siamese - Sloboda X Ma jel to na srpskom :OOO . Kako nisam znao za postojanje ovoga???!
20. Brigitte Calls Me Baby - Always Be Fine X Lepo za čuti, spokojni kapućino zvuci ala Stephen Sanchez, može.
21. Isabel LaRosa - eyes don't lie X Odlično zatvaranje! Svaka vam čast za prvo polufinale, ovo je bilo milina slušati sve!

DRUGO POLUFINALE
1. JOKER OUT X DEVITO - SUPERSONIC X
Obožavam pesmu, samo sam čekao da je neko pošalje da je nagradim!
2. Natan, Алсу - Буду я любить X Nije loše, al imaju rusi svašta nešto bolje ponuditi za naše uši.
3. BAD BUNNY - NUEVAYoL X Superbowl specijal, odradi nas ovo skroz u atmosferi u kojoj želimo biti!
4. ZORANA PAVIĆ, DRAGAN BJELOGRLIĆ & NIKOLA KOJO - NEKAKO S'PROLJEĆA X Poštujem različitost zvuka, ali ne bih ovo slušao ovako.
5. Benson Boone - Mystical Magical X Slatkasto. Podseća me na neku drugu pesmu, jel cover?
6. HAVA - JEDAN DAN X Uuu lepo, nisam imao očekivanja i pozitivno me iznenadilo. Nije mi jasna ova promena na kraju, kao uvod u drugu pesmu fzn.
7. Urban Heat – Have You Ever? X Odlično takođe, baš mi se sviđa i estetika i sintisajzer!
8. D'n'D - Marija X Pesma za kola, neobavezna u našoj egzistenciji.
9. Ethan Bortnick - engravings X Uh ovo je intrigantno, ekstremno! Vuče me da pogledam opet, kad odslušam i odgledam sve ide opet.
10. Corona - Baby Baby X Klasičan eurodens, nemam šta dodati niti oduzeti. Za razliku od prošle nema neku istaknutost.
11. Koop - Strange Love X Prijatno slušanje, radi nas na 1965. godinu u kabareu. Neka naša prošla egzistencija je živela ovaj život.
12. SORAYA - FÉNIX X Dobra dobra, karakteristična španska elektronika, vole oni te brže ritmove.
13. Jorja Smith - The One X Joj što je lepo, baš mi se dojmila skroz!!!
14. Rebeka - Pas Mater F 60.81 X Zanimljivo xD ističe se zvukom i tekstom pre svega.
15. SIENNA SPIRO - Die On This Hill X Kao Saveus tek pred kraj krene prelepost, do tad ima da se čeka.
16. Leire Martínez - Mi Nombre X Tipično, ovakve pesme jako retko me kupe i ova nije izuzetak.
17. Abor & Tynna - Küsschen X Opa, vrte sad r'n'b, zanimljivou. Sviđa mi se ideja, realizacija je malo meh, voleo bih da više probaju sa eksperimentisanjem u ovom žanru.
18. Weird Fishes - Da mi je X FSC bebica! Prelepo im je ovo, baš je naturalistički.
19. 2XS – Le Charlatan X Uuuuu. u!
20. Florrie - Kissing In The Cold X Preravno, ona cinqueova mi je bila dosta bolja.
21. Erika Vikman - FATHER (I Will Never Confess) X Isto kao prošla, baš je 7. mesto na melfestu vajb xD

Svaka čast svima, nek najbolji pobedi 🙏

Last edited:
Ja sam Ethana imala odavno, ali sam zaboravila da sam imala, jer imam 6 crnih sveski. I Weird Fishes sam htela jednom da pošaljem. Ali nema veze, spisak je pun, ne nužno konkurentnih, al za mene pesama.

Vidjet ćemo ovih dana šta kaže narod, slabo sam pratio u zadnje vrijeme dal se buvari uopće još!?

Možda je sad kasno za neke, ako možeš organizirat sutra popodne mislim da bi to odgovaralo ljudima više nego sad

Pa možete dva dana 😂 Ivkova slava

Šalim se, ne sećam se kad sam zadnji put bila na slušanju. Pre šest meseci sigurno.

Back