301. FSC - Show your playlist

Ali ovaj puta novo "stoljeće" počinje sa slovom tri i pocinje u drzavi krscanske koalicije. Pobogu ako Milka iz Vrgočja donjih može gledat u kavu i dlan možemo i mi progledat kroz prste

I jos ovaj post pocinje na strani tri. Zvijezde su za

U narednim danima dok traju prijave, pobliže ćemo vam predstavit državu Rolex, da vidimo gdje ste vi to ustvari došli!

Rolex je jedna od najbogatijih država na fsc kontinentu tako da očekujte samo luksuz!

Za početak ćemo vam predstavit RoRo arenu u kojoj će se održat ovo izdanje

Vučja arena.webp

Kao što vidite ulaz u arenu je dizajniran u obliku vučje glave pošto je vuk službena nacionalna životinja države Rolex. Nalazi se i na našoj zastavi

Pošto je arena ogromna ima i dosta mjesta za green room koji se nalazi na više lokacija u areni
Green room 1.webp

Green room 2.webp

Green Room 3.webp

U sklopu arene imamo čak i prostor za kuglanje koji publika može koristit recimo dok čekaju rezultate, a isto mogu učinit i delegacije!
kuglana.webp

A posluživat će vas naši najnoviji ROboty koji se nalaze po cijeloj našoj državi

Robot.webp

Načuli smo da nam domaćin obezbeđuje za dž/plaća pirotehniku za nastupe (čak i probe), da li je to istina? 🤩

Pošto smo komšijske države u južnom ziceraškom okeanu mi imamo bilateralnu saradnju gde naši turisti dobijaju popust u hotelima pošto smo uglavnom sirotinja, dok oni kad letuju kod nas imaju najbolji izbor sex turizma, takoreći netaknutu prirodu.

Baš sam planirao u danima koji slijede se dotaknut i naše bilateralne suradnje 😆

Spomenut ćemo za koji dan i nešto više o tome, što bi se reklo "za one koji žele znati više" 🙏

Gde se potpisuje za pasoš? Pitam za prijatelja.

united smith GIF

Rolex kida. ❤️ Ja ne znam ni odakle da krenem sa pretragom, tako da će prijava verovatno ići u poslednji čas. Biće da mi više pašu ograničenije teme, lol. :ROFLMAO:

Ja sam poslao stvar koja je najskorije postala deo spiska za FSC. Možda je trebalo da počistim neke starije ali ovo nam je opsesija trenutno.

Mi smo u dobrosusedskim odnosima sa Rolexom, redovno ih snabdevamo bojnim oružjem i nismo im nikada pretili slaljem poklon paketa arsenika tako da je diplomatija na maksimumu! 🫂 🫡🫁

Turisti iz Bebilenda dok čekaju da im vrhovni vođa Rolexa Ava Karabatić uruči vaučere za skupu večeru za koju nemaju para, al imaju međudržavni popust.

_2c464057-ba6d-4886-9038-e7847d7e6b95.webp

Back