302. FSC - Give Me Back My MTV!

Rezultati su hit! Stvarno je bilo kao sto je Ro rekao i sve moje crvene pesme su prosle šŸ’€. 7/10 pesama koje su dobile moje poene je ispalo. @Ro97 znas nesto sto ja ne znam? 🫣 Na kraju stvarno "hrpa smeca" prosla u finale. 🤣 Kao da su ljudi gledali moje komentare i samo glasali suprotno. Ako vam je bitno da prodjete u finale, DM da vam ocrnim pesmu (cena povoljna)! šŸŽ€
Pa kad si skoro sve najbolje pjesme pocrvenio šŸ˜†

Pa kad si skoro sve najbolje pjesme pocrvenio šŸ˜†
nicki-minaj-nicki-nicki-funny-nicki-side-eye-nicki-minaj-annoyed-gif-360345059174127200.gif

Juuu, znači niÅ”ta od spremljenog pisma! Ne znamo na koju foru smo proÅ”li, zaista. Čestitke finalistima, žao nam je otpalih pesama jer mnogo dobrih neće doživeti da dobiju ocenu od mene.

Å umice, prelepi televizori jako nam se sviđa retro estetika! šŸ˜

Salu na stranu, pesma koju sam poslao mi je zaista, licno jako draga, volim je, mislim da je apsolutno pozitivna, i da je zasluzila bar finala videti. Ali nema veze sta je tu je.
Ne slazem se, sa vecinom pesama koje su u finalu nisam imao dodirnih tacaka bas bas. Moj top je prosao osim 7 Anastacie 5 Elyse.

Neka najbolji pobedi na NostalgiaFestu Hrpe Smeca Dvije Tisuce Dvaes Seste!

Nzm kako sam proŔao, al hvala.

Finalisti nisu loÅ”i, ali kao i uvek ispalo je par dobrih. Pre svega Bebe (AnavI), DEV (draca) i Dubioza (Destry)(kako nije proÅ”lo lol?).I naravno Dežurni manijak šŸ™šŸ‘ŒšŸ¼

Sada zvanično mogu da otkrijem, proÅ”ao 🄳 Inače, ovim se prekinuo i jedan loÅ”i niz koji me pratio joÅ” otkad učestvujem na FSC-u, a to ću tek otkriti poslije finala. Malo neočekivano, ali pet sati traženja adekvatne pjesme ipak nije bilo uzalud.

InShot_20260417_193818250.gif

Back