302. FSC - Give Me Back My MTV!

Shume, prezentacija je bila odlična. Nostalgija nas nije nijednog trenutka napustila 🥰

Takođe da se zahvalim svima što su glasali. 🥰

Zaboravio sam odmah jer sam bio na podu od šoka 🤣

S obzirom na to da nikad više pljuvanja u komentarima i semaforima nisam dobio nego za Neverne bebe, očekivano ispadanje.

tina-ivanovic-turbofolk.gif

Šta je s vama sa tolikim hejtom zaista ne znam, zaista morate ozdravit. Kao da sam poslao Jelenu Karleušu...

jesam-se-skinula-gola-jese-jebem.gif

S obzirom na to da nikad više pljuvanja u komentarima i semaforima nisam dobio nego za Neverne bebe, očekivano ispadanje.

tina-ivanovic-turbofolk.gif

Šta je s vama sa tolikim hejtom zaista ne znam, zaista morate ozdravit. Kao da sam poslao Jelenu Karleušu...

jesam-se-skinula-gola-jese-jebem.gif
Ako hoćeš iskreno - u periodu od 2017 do 2019 je moja malo labilna komšinica maltene svakodnevno i po ceo dan na repeat puštala audio kasetu na kojoj je njena ćerka nasnimila kako peva minut te pesme. 2 godine svakodnevnog slušanja je stvorilo neopisiv hejt jbg.

Užas 🤣 Mislim da bi i Arsenićeva i pesma Lea Čezara bile u konkurenciji za pobedu 2017. godine. Ali vremena su se promenila i sada JTo laganica ispada, dok Nataša Bekvalac npr. pobeđuje rutinski.

Back