302. FSC - Give Me Back My MTV!

Izdanje solidno, ima dosta očekivanih i neočekivanih. Ima i bisera tako da slušaće se!

Drugo pf dosta jače.

U nastavku procitajte Službeni komentari svemirdona, esej o fsc 302

Prvo POLUFINALE
Rihanna - Where Have You Been X
Nostalgično, ali ima ona dosta boljih.
Journey - Seperate Ways (Worlds Apart) X Malo vuče na Queen. Ne bih slušao sam, ok je za jednom.
In Vivo & Dado Polumenta - Partimanijak 💋 X Alkohol se sam generiše u krvi, ne moram ni da pijem.
Dire Straits - Money For Nothing X Gubi me prečesto, ne mogu da se ful konektujem sa pesmom.
Drowning Pool - Bodies 💋 X Odlično, izazovno!
Bebe - Pa mi casa X E ovaj world music mi se sasvim dojmio, jako krasni zvuci.
Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes X Izlizano, ovakvih pesama sam čuo zilion.
Real Life - Send Me An Angel 89 X Synth odličan, melodijski malo više treba dinamike da mi drži u potpunosti.
DJ Shone feat. Anabela & Elitni odredi - Beograd X Nostalgično za generacije ranih 2000ih. Nisam nešto voleo ovu pesmu, imaju boljih.
Neverne Bebe - Uzmi Boje X Ovo mi je baš, baš, baš... loše.
Sagi Abitbul - Mariko X Podseća na one Đoletove "Jelka" bugare, može bolje ali ok nećemo mnogo da cepidlačimo.
Timbaland - The Way I Are ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian X Vrlo nostalgično, volim da čujem sa vremena na vreme.
Ciara ft. Nicki Minaj - I'm out X Nisam čuo ovu od nje. Ne radi me.
Richard Marx - Hazard X Simpa, doduše treba mi specifičan ambijent da bih se ful uneo.
Ofenbach - Be Mine X Okej je, previše puta sam je čuo pa me sad pomalo nervira.
Bang Bang - Imam X Nije loše, pesma za kola.
Milan Stanković - Face X Dobar treš za čuti neobavezno, vajbujem.
Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue X Klasična njihova pesma, ništa revolucionarno. Sve u svemu ok za čuti.
DEV - In The Dark X Slušalo se u kući Pohatan pre dosta godina, odlična
Kylie Minogue - I Should Be So Lucky X Lepo, nisam čuo ovu do nje do sada. "Lucky, lucky, lucky" veoma keči.
Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer - All Day And Night X Okej je, vajbujem minimalno. Treba više.
Jelena Tomašević - Vertigo X Jezivo.
New Order - Blue Monday X Zanimljivo, sviđa mi se artsy momenat.

Drugo POLUFINALE
The Prodigy - No Good (Start the Dance) X
Drma me, možee.
Soundgarden - Black Hole Sun 💋 X Voleeeem! Nisam znao da nisu bili na FSCu.
Jelena Rozga - Nirvana X Preglupo.
Enigma - Sadeness X Lepi su ovi eterični zvuci, vuče nas na crkveni hor Ameno Dori me Amenoooo.
Starship - We Built This City X E ovo je baš synth pop 80te koji me radi!
Cassie - Long Way 2 Go X R'n'b 2010te uvek može.
Madonna - Sorry X Dobra joj je ova, ne ludimo, ali dovoljno.
Nine Inch Nails - Closer 💋 X Spot čista perverzija, pesma taman toliko dinamike da se ne smorim.
Dubioza Kolektiv - Kažu X Šta reći osim kako nije bila do sada xD Gilti pležr.
ZAA & M.O.R.T - Ne odustajem X Sviđa mi se ova faza njene karijere.
Ricchi E Poveri - Mamma Maria X Lepo, znam pesmu, a nisam znao da su to oni.
David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name X Bezveze.
2 Eivissa - Oh La La La X Može, vajbz.
Shakira - Ciega, Sordomuda X Simpatično, neobavezno.
Ed Case ft. Skin - Good Times 💋 X E ovo je već nešto ubitačno!
Aaron Smith - Dancin - Krono Remix ft. Luvli 💋 X 2010te mimovi, volim!!!
Imanbek, Goodboys - Goodbye 💋 X Hit!
Modern Talking - Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love) X Nema dovoljno tenzije da me uvuče.
Olivia Newton-John - Twist Of Fate X Lepo je bilo, nisam je očekivao. Saznao sam u buvari da je glumac Džon Travolta, hvala Filho i cinque.
Army Of Lovers - Sexual Revolution X Vrlo interesantno zapravo xD
Sakis Rouvas - Antexa X Neočekivano od njega, držalo je pažnju do pola otp, posle toga manje.
Anastacia - One Day In Your Life X Nije loše, ali neuticajno.

Ispadam

ceca-raznatovic.gif

Jeste da nije ova tema nego prošla Shumova, ali simbolično da je ovo izašlo za vreme druge njegove
Da nije bilo te Shumove organizacije, mislim da nikad ne bih pogledao taj serijal. Ne znam da li cu gledati nastavak.

A zeleni ima isti ukus kao i Pokahontas. :love:

Da nije bilo te Shumove organizacije, mislim da nikad ne bih pogledao taj serijal. Ne znam da li cu gledati nastavak.

A zeleni ima isti ukus kao i Pokahontas. :love:

To je knjiga koja govori o Hejmiču (mentoru Katnis i Pite) i kako je on preživeo svoje igre gladi.

Knjiga je super, za film ćemo videti. Ja volim Hejmiča pa mi je drago da će posvetiti ceo film samo njemu.

Podsednici su poslati na 25 adresa - za malo više od 24h imaćemo kompletne rezultate, a malo kasnije, oko 18h znaćemo i ko prolazi u finale 302. FSCa!!

Last edited:
Upravo glasao, moje polufinale je dobro, ali generalno, očekivao sam jače pesme u globalu. Komentari-no comment.

PRVO POLUFINALE:
  1. Rihanna - Where Have You Been - Ok je, ali ne ostavlja mi toliki utisak
  2. Journey - Seperate Ways (Worlds Apart) - Pjesma ima nešto, nije loše, ali malo mi je generična
  3. In Vivo & Dado Polumenta - Partimanijak - Ma pjesma kidaa!
  4. Dire Straits - Money For Nothing - Pjesma se ne da uhvatiti ni glavu ni rep, mislim nije sada toliko loše, ali nikakav utisak ne ostavlja, ravna crta!
  5. Drowning Pool - Bodies - Zanimljiva pjesma, nije me sad ono osvojila, ali unikatno je.
  6. Bebe - Pa mi casa - Aa pa lijepo mi je ovo, samo malo predugo traje i zbog toga žuta!
  7. Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes - Nije mi nešto iskreno, meh, pjesma koja dođe i prođe
  8. Real Life - Send Me An Angel 89 - Ok je pjesma, ali malo mi je monotona, fali mi nešto još
  9. DJ Shone feat. Anabela & Elitni odredi - Beograd - Pjesma je hit sa razlogom. Kod mene je pjesma kliknula. Meni se uklapa uz MTV estetiku, barem za Balkan.
  10. Neverne Bebe - Uzmi Boje - Dosadno
  11. Sagi Abitbul - Mariko - E ovo mi je npr. promašena tema.
  12. Timbaland - The Way I Are ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian - Ahahah naravno da pjesma iz kasnih 2000-ih kida. Zaslužuje ovoliko pregleda.
  13. Ciara ft. Nicki Minaj - I'm out - Nije mi se baš svidjelo...Ne slušam generalno hip-hop, ali i u sklopu toga moglo je bolje
  14. Richard Marx - Hazard - Lijepo.
  15. Ofenbach - Be Mine - Slično kao Dire Straits, nekako mi je ravna crta pjesma
  16. Bang Bang - Imam - Pa nije loše, solidno.
  17. Milan Stanković - Face - Pjesma je bila ispred svog vremena i iskorak i za Grand. Definitivno mi je za ovakvu temu od domaćeg.
  18. Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue - Generalno dobar izbor pjesme, pjesma ima nešto posebno, samo mi fali nešto više za zelenu
  19. DEV - In The Dark - Čini mi se kao da je pjesma imala veći potencijal da bude hit nego kako je ispalo u finalnoj verziji
  20. Kylie Minogue - I Should Be So Lucky - Sviđa mi se, pjesma ima neki smisleni tok i pjevačica je harizmatična
  21. Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer - All Day And Night - Nije da sad obara s nogu, ali ok je pjesma
  22. Jelena Tomašević - Vertigo - Meni ova pjesma ima neki flop vajb, u smislu da mi nije za takmičenje sa ostalim pjesmama ili da se izvodi na pjevačkom takmičenju. Ima mi neku negativnu energiju.
  23. New Order - Blue Monday - Realno pjesma je krš

Juu al celo izdanje hejtujete Neverne Bebe ko da je troll act koji ne podnosite. 😂 A fina pesma, svojevremeno sam slao na Srboviziju mislim da je bila top 3.

Uzmi Boje je jedna od najlepših pesama sa ovih prostora u tom žanru ali svačiji ukus je drugačiji :D.

Svojevremno bi @Nije sve tako sivo rekao za pesme koje ja volim ili šaljem - mnogo lepo ali dosadno.

Ko god je poslao Neverne Bebe ne brini ima nas dosadnih što volimo da čujemo to!

Back