302. FSC - Give Me Back My MTV!

Jako lijepa pjesma. Baš sam se danas zadubio u ovaj spot i kasnije sam vidio da je postao prava misterija i tema diskusija na internetu oko toga ko je ubio Mary. :)

I pretpostavila sam da će biti ovako, mada bi mi fora bilo i da je Richard dobio 12, a Madonna 10, nakon onog objašnjenja.
Čestitke Rou, odličan pobednik. <3

Čestitke Rolexu kakav preokret, ovo je takav overdose adrenalinom bio da se osećam full nafiksano!!! :love:
Šumice jako ti hvala za temu, ja sam se beskrajno dobro zabavio i ovo nam je trebalo! :love:

Hvala vam što je Kajli 9. mesto još mi nerealno da moram da se oprostim od nje, al to je to ostvarili smo svoj zadatak s njom vreme je da pređemo na druge šmizle! :love:

Bravisimo Rolex, što se mene tiče-najbolja pesma pobedila. :love: Rezultati mi se ne sviđaju ni najmanje, osim pobednika i Journey u top 10 naravno, ali svakako čestitke svima. Madona, New Order, Soundgarden, Kylie i Imanbeck su bili među 5 pesama koje sam sa velikom mukom morao da eliminišem, tako da, bravo i za vas.

Moze Richard. Cestitke Ro97. Jos jedna odlicna pesma.👍
Ovo je bila borba pobednika.

Cestitke @Shum na organizaciji. Mogao je i plasman u TOP 10. Bilo je odlicno.

Čestitke Rou, opet nula od Pohatana i opet pobeda. Ja sam ti zvezda vodilja 😂👏🏼👏🏼

Bravo i Šumarijo na orgiji, volimo malo nekad da zagrizemo u regresiju 🙏

Što se tiče Nine Inch Nails ne znam kako sam u finale prošao, al hvala ekipi odabranih koja je glasala, pokazali su visok nivo kulturne emancipacije 🥰

Bravooooo čestitke Rolexu na pobedi i Shumu na odličnoj organizaciji!

Hvala svima na dizanju haha ❤️

A @EvroBosna bih imala nešto da poručim

Realno je samo to da je "krš" pesma u top 5, a da li je pesma krš iki ne je subjektivní doživljaj prve klase i kao takav ne može biti osnov po kom se određuje da li je nešto realno ili ne 😇

awkward youre welcome GIF

Back