Jako lijepa pjesma. Baš sam se danas zadubio u ovaj spot i kasnije sam vidio da je postao prava misterija i tema diskusija na internetu oko toga ko je ubio Mary.
I pretpostavila sam da će biti ovako, mada bi mi fora bilo i da je Richard dobio 12, a Madonna 10, nakon onog objašnjenja.
Čestitke Rou, odličan pobednik. <3
Čestitke Rolexu kakav preokret, ovo je takav overdose adrenalinom bio da se osećam full nafiksano!!!
Šumice jako ti hvala za temu, ja sam se beskrajno dobro zabavio i ovo nam je trebalo!
Hvala vam što je Kajli 9. mesto još mi nerealno da moram da se oprostim od nje, al to je to ostvarili smo svoj zadatak s njom vreme je da pređemo na druge šmizle!
Bravisimo Rolex, što se mene tiče-najbolja pesma pobedila. Rezultati mi se ne sviđaju ni najmanje, osim pobednika i Journey u top 10 naravno, ali svakako čestitke svima. Madona, New Order, Soundgarden, Kylie i Imanbeck su bili među 5 pesama koje sam sa velikom mukom morao da eliminišem, tako da, bravo i za vas.
Realno je samo to da je "krš" pesma u top 5, a da li je pesma krš iki ne je subjektivní doživljaj prve klase i kao takav ne može biti osnov po kom se određuje da li je nešto realno ili ne
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.