304. FSC - Drugovision Song Contest

Ne razumem šta se ovde zbiva??

Valjda spisak forumaša koji su dosad pobeđivali kod njega na organizacijama. 😀 Mislim, ako ozbiljno ovo pitaš.

Ili možda i ne. Koliko se sećam, Aleksa je valjda pobedio na prethodnoj.

Jaooo Irinica dupla pobednica bravoooo!!!! 12 od mene, a druga Emaa kojoj sam dao 10! Bravo creature, bukvalno sam pesmu danas slušao u kolima! Ro svaka čast, kidaš ove sezone!

zeleni, hvala na lekovima meni je uvek prijatno.

Čestitke creature, najviše vazda voljela moje pjesme na njemačkom, zaslužila pobjedu! Irina je čini mi se prvi put pobijedila kad sam je ja slao davne 2017. godine

Zeleni super priredba na sledeće izdanje valjda neću zakasniti sa prijavom

Bravoooo @creature 🔥🔥🥰🥰🥰. Od nas 6 ili 7 poena

6 7 Penguin GIF by Abster

Mnogo bi bilo da Ro pobedi treći put u godini, a da mu zalupim nulu 🤣 ako niš bar si prvi na LUu

Hvala svima na glasovima za češkog (t)repera, nismo očekivali ni prolaz, a kamoli LU. Suprotno mogućem mišljenju, pesma je zapravo anti drogeraška i govori o dugotrajnim posledicama upotrebe narkotika zarad trenutne satisfakcije 🙏

Bravo @AnavI @Paučica @Shum @botbona @rintintin @Marko na odličnim pjesmama, kao i @zeleni na orgiji, kod vas uvijek lijepo prođemo (mslm da mi ovo 4. LU kod tebe)

Cestitam creature. Drago mi je sto si pobedila (valjda) sa pesmom kojoj sam udelio poene i da mi se dopada. 👏
Cestitke i za Ro97 koji je jos jednom namirisao potencijalnu pobednicu. 👏

Zeleni i tebi cestitke sto si izgurao do kraja sa rezultatima i sve do tada je bilo odlicno i dopalo mi se. Vizuelno... sa stilom u vezi sa temom. 👏

Realno bilo bi malo i dosadno da sam opet pobijedio 😆

Čestitke creature na pobjedi, 10 bodova od mene, uvjerljiva pobjeda, nema se tu više šta za dodat! Rumunjska izdominirala ⭐🇷🇴

Čestitke i zelenom na mukotrpnom radu i zanimljivoj priredbi! 🙏

Ma bravo bre!!! 😍 Pobednica je prava kidalica! :cool:
Volem mnogo što je pobedila Kreatura iako pesma nije baš moj fazon, mada opet nije mi bila daleko od poena! 👏

Dora prošle godine (isto u duetu) nezasluženo nije uspela ni u finale da uđe tako da je ovo sjajan pomak!

Zeleni će pamtiti izdanje po šuljevima, a ja po pobedi!

Hvala svima! ✨ Dosta sam se vukla po drugim mestima, red je bio da se pobedi opet posle sto godina. A posebno mi je drago što se desilo kod zelenog i nakon ove legendarne prezentacije gde još nisam sigurna ni da li sam u finalu, a ne da li sam pobedila. Voliiim 💖

Replay ili ko već je reko da sam krivo upisao glasove. Isto tako kad sam radio drugu tabelu po državama očito sam nešto krivo prepisao jer ima još nekih pozicija koje se mijenjaju (neke idu gore neke dole) no većina ih je ostala na istom mjestu, uključujući pobjednice.

Back